De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deken van Houtlied. Er staat in Asten een heel leuk schooltje Daar in de bloemen- en sterrenwijk. Een mooie speelplaats om fijn te spelen Je voelt je daar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deken van Houtlied. Er staat in Asten een heel leuk schooltje Daar in de bloemen- en sterrenwijk. Een mooie speelplaats om fijn te spelen Je voelt je daar."— Transcript van de presentatie:

1 Deken van Houtlied. Er staat in Asten een heel leuk schooltje Daar in de bloemen- en sterrenwijk. Een mooie speelplaats om fijn te spelen Je voelt je daar toch de koning te rijk!

2 En op dat schooltje daar is het veilig De brigadiers, staan steeds paraat. Op stoep en straat, kan niks gebeuren Als iedereen naar onze school gaat!

3 Daar zijn ook meesters en ook nog juffrouws, Ze zijn soms aardig, maar soms ook niet. Soms kun je lachen, maar ook hard werken En kei-gaaf keten dat mag van hen niet.

4 Maar altijd leren, gaat gauw vervelen Daarom een sportdag, samen op reis. Soms op het podium, dan weer een viering En in de winter schaatsen op ijs!

5 En na acht jaren, ga je van school af Op afscheidsavond soms wat verdriet. Je moet dan denken aan al die jaren Deken van Hout vergeten we niet!


Download ppt "Deken van Houtlied. Er staat in Asten een heel leuk schooltje Daar in de bloemen- en sterrenwijk. Een mooie speelplaats om fijn te spelen Je voelt je daar."

Verwante presentaties


Ads door Google