De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

The Horror House GEBASEERD OP WIPE-OUT EN FORT BOYARD.

Verwante presentaties


Presentatie over: "The Horror House GEBASEERD OP WIPE-OUT EN FORT BOYARD."— Transcript van de presentatie:

1 The Horror House GEBASEERD OP WIPE-OUT EN FORT BOYARD

2 BN’ers Huis dat beweegt/ obstakels 3 verschillende parcours

3 1 e Parcour Kortste 10 BN’ers 5 snelste  door

4 2 e Parcour Moeilijker dan de eerste Langer 3 snelste  door

5 Laatste parcour Deze is erg lastig en zwaar Degene met de snelste tijd wint en speelt voor een flink prijsbedrag en voor een goed doel Als er 5 BN’ers uit de laatste ronde komen als winnaar gaan die naar de halve finale (1 van de laatste afleveringen)

6 Halve finale Parcour gemaakt met water erbij, nog zwaarder en lastiger. Ook worden er algemene kennisvragen gesteld, hiermee haal je punten op. Hoe meer goede antwoorden, hoe meer punten, hoe meer geld je gaat verdienen als winnaar en hoe meer geld er naar het goede doel gaat. 2 met de meeste goede antwoorden  door naar de finale

7 Finale Dit is het lastigste parkour en hier gaat het vooral om de vragen. De andere 3 van de halve finale die niet door zijn hebben met hun punten geld opgehaald voor het goede doel. 1 goed antwoord is 50 euro waard. Je krijgt 10 vragen per persoon, die onder druk worden gevraagd. 20% van het uiteindelijke bedrag is voor de BN’er. De winnaar krijgt dus 20% van het totale bedrag dat de 5 beste BN’ers met z’n alle hebben opgehaald. Het totale bedrag gaat naar een goed doel.


Download ppt "The Horror House GEBASEERD OP WIPE-OUT EN FORT BOYARD."

Verwante presentaties


Ads door Google