De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

LA COMPAGNIE DU PONANT LANCEERT EEN BROCHURE GEWIJD AAN DE ADRIATISCHE ZEE 1 LA COMPAGNIE DU PONANT nodigt haar passagiers uit om de Adriatische Zee op.

Verwante presentaties


Presentatie over: "LA COMPAGNIE DU PONANT LANCEERT EEN BROCHURE GEWIJD AAN DE ADRIATISCHE ZEE 1 LA COMPAGNIE DU PONANT nodigt haar passagiers uit om de Adriatische Zee op."— Transcript van de presentatie:

1 LA COMPAGNIE DU PONANT LANCEERT EEN BROCHURE GEWIJD AAN DE ADRIATISCHE ZEE 1 LA COMPAGNIE DU PONANT nodigt haar passagiers uit om de Adriatische Zee op een originele manier te herontdekken. Zo bezoekt men enkele van de meest buitengewone en beschermde sites en biedt LA COMPAGNIE DU PONANT buitengewoon comfort in een elegant kader met 5 sterren service aan. Dit alles in het gezelschap van een team gepassioneerde experten, samengesteld uit gerenommeerde gids-historici en sprekers. Aan boord van L’AUSTRAL, het niewste vlaggenschip van LA COMPAGNIE DU PONANT (een jacht met 132 hutten en suites), bieden drie routes en acht themacruises je de mogelijkheid om Kroatië op je eigen manier te ontdekken. Door de lengte van je cruise zelf te bepalen of door te kiezen voor een bepaalde sfeer of een van de reisthema’s, kan je de cruise volledig op je eigen voorkeur afstemmen. LA COMPAGNIE DU PONANT stelt met deze brochure een reis door tijd en ruimte voor die je laat genieten van alle aspecten van Kroatië: de geschiedenis, de levensstijl, het architecturaal patrimonium en zowel zijn meest kenmerkende trekpleisters als best bewaarde geheimen. Vanaf het vertrek in Venetië ligt de route bezaaid met historische sites, versterkte steden en prachtige baaien die uitkomRovinj, Pula, Šibenik, Rab, Trogir, Split, Hvar, Korcula, Mljet, Dubrovnik... maar ook verder, naar de Baai van Kotor (Montenegro), Otranto (Zuid-Italië), Parga, Itea en Athene (Griekenland). LEER DE ADRIATISCHE ZEE OP EEN ANDERE MANIER KENNEN Door het succes van haar Adriatische cruises, lanceert LA COMPAGNIE DU PONANT, de Franse marktleider in het aanbieden van cruises en gespecialiseerd in 5 sterren reizen, een brochure van 48 pagina’s volledig gewijd aan het ontdekken van de schatten van de Adriatische Zee in lente- zomer 2012. Prachtig geïllustreerd, uiterst compleet en bestemd voor haar reisagentschappennetwerk en klanten. Deze brochure biedt een blik op de expertise van LA COMPAGNIE DU PONANT over een van de meest adembenemende regio’s van het Middelandse Zeegebied: de Dalmatische kust. Op het kruispunt van de Romeinse, Byzantijnse, Slavische, Venetiaanse en Oostenrijks-Hongaarse beschavingen, beschikt Kroatië over verscheidene gezichten als harmonieuze erfenis van al deze culturele invloeden. PERS CONTACT MINDSHAKE Laurence HANNON + 32 2 478 18 44 laurence@mindshake.biz COMPAGNIE DU PONANT Alexandra OLIVARI +33 (0)4 88 66 65 42 media@ponant.com

2 Het essentiële van de Dalmatische kust in 7 nachten Venetië – Venetië 6 afvaarten van mei tot september 2012 Vanaf 1 865 € per persoon Het onmisbare in 10 nachten Venetië – Venetië Van 10 tot 21 augustus 2012 Vanaf 2 800 € per persoon Van de Dogenstad naar de Akropolis Venetië – Athene Van 21 tot 28 september 2012 (7 nachten) Vanaf 1 815 € per persoon 2 8 THEMACRUISES AFGESTELD OP UW INTERESSES 3 ROUTES OM DE ADRIATISCHE ZEE OP JE EIGEN MANIER TE ONTDEKKEN LA COMPAGNIE DU PONANT biedt haar passagiers aan boord eveneens unieke ervaringen aan met dank aan een aantal programma’s die zowel kenner als liefhebber zullen plezieren: cruises met als thema Cinema, Gastronomie, Opera, Belcanto, Klassieke Muziek, Zigeunerviolen, Magic Platter, Mamma Mia! of humor en muziek. De pre- en post-cruise programma’s werden ontwikkeld in overeenstemming met de vluchten geselecteerd door LA COMPAGNIE DU PONANT om zo het plezier van de reis te verlengen bij het vertrek of de aankomst van de cruise: een bezoek aan Venetië (halve dag) of aan het Akropolis Museum (halve dag). De passagiers die nog langer willen genieten van de Dogenstad kunnen eveneens een verblijf à la carte reserveren in hotel Danieli of hotel Gritti Palace, beide 5 sterren hotels en gelegen aan het Canal Grande. Voor de Venetië – Venetië cruises van 20 en 26 augustus en 1 september 2012 biedt LA COMPAGNIE DU PONANT eveneent “Air Packages” aan. Deze bevatten de rechtstreekse vlucht Parijs/Venetië met Air France, een privéboottrip naar L’AUSTRAL of naar het San Marcoplein, het bagagevervoer. Bekijk deze brochure over de Adriatische Zee op onze website: www.ponant.com/Brochureswww.ponant.com/Brochures Advies & Reservaties 0800 77 350, op www.ponant.comwww.ponant.com of bij gespecialiseerde touroperators en reisagentschappen. MEER MET DE COMPAGNIE DU PONANT


Download ppt "LA COMPAGNIE DU PONANT LANCEERT EEN BROCHURE GEWIJD AAN DE ADRIATISCHE ZEE 1 LA COMPAGNIE DU PONANT nodigt haar passagiers uit om de Adriatische Zee op."

Verwante presentaties


Ads door Google