De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De zeven dwergen op audiëntie. De zeven dwergen gaan naar het Vaticaan en aangezien ze een audiëntie hebben gevraagd én omdat ze de zeven dwergen zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De zeven dwergen op audiëntie. De zeven dwergen gaan naar het Vaticaan en aangezien ze een audiëntie hebben gevraagd én omdat ze de zeven dwergen zijn."— Transcript van de presentatie:

1 De zeven dwergen op audiëntie

2 De zeven dwergen gaan naar het Vaticaan en aangezien ze een audiëntie hebben gevraagd én omdat ze de zeven dwergen zijn worden ze naar de paus gebracht.

3 Dopey staat vooraan. "Dopey, mijn zoon", zegt de paus "wat kan ik voor je doen?". Dopey zegt: "Sorry, Uwe excellentie, maar zijn er dwergnonnen in Rome?"

4 De paus haalt bedenkelijk zijn wenkbrauw op vanwege deze vreemde vraag, denkt een ogenblik na en antwoord: "Nee Dopey, er zijn geen dwergnonnen in Rome". Op de achtergrond beginnen een aantal dwergen te giechelen. Dopey draait zich om en werpt hen een strenge blik toe.

5 Dopey richt zich weer tot de paus en vervolgt: "Uwe excellentie, zijn er dwergnonnen ergens in Europa?" De paus, nu zeer verbaasd, denkt nog een ogenblik hard na en antwoord dan: "Nee Dopey, er zijn geen dwergnonnen in Europa". Op dat moment schieten alle zes de dwergen in de lach.

6 Dopey draait zich weer om en geeft ze een strenge blik, waarna de andere dwergen na enig gegiechel weer stil zijn. Dopey keert weer naar de paus en zegt: "Meneer de paus! Bestaan er überhaupt dwergnonnen ergens in de wereld?" De paus zegt: "Nee, mijn zoon, er zijn helemaal geen dwergnonnen waar ook ter wereld."

7 De andere dwergen schieten in een enorme lachbui, rollend over de vloer, de buikjes schuddend van de lach; tranen biggelen hen over de wangen en ze roepen:

8 "Dopey heeft een pinguïn geneukt! Dopey heeft een pinguïn geneukt!"


Download ppt "De zeven dwergen op audiëntie. De zeven dwergen gaan naar het Vaticaan en aangezien ze een audiëntie hebben gevraagd én omdat ze de zeven dwergen zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google