De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Achttien het einddoel de feesttaart de feesttent de fietsstuur de handtekening de kaasschaaf de kastdeur de ontbijttafel de oorring de schrijffout de taalles.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Achttien het einddoel de feesttaart de feesttent de fietsstuur de handtekening de kaasschaaf de kastdeur de ontbijttafel de oorring de schrijffout de taalles."— Transcript van de presentatie:

1 achttien het einddoel de feesttaart de feesttent de fietsstuur de handtekening de kaasschaaf de kastdeur de ontbijttafel de oorring de schrijffout de taalles het tafellaken de vuilniszak de zeepbel woordpakket 1 

2 de danszaal de filmmaker de friettent de glasscherf de ijssalon het kansspel het knutsellokaal de slaapplaats de stiefvader het toppunt het valluik de voorronde de wekkerradio het werelddeel de werkkamer woordpakket 2 

3 de adem braden enorm het kanon de professor stelen grappig de kapper krabben krassen kussen opzettelijk de verrassing voetballen volledig woordpakket 3 Lange klank? Letterrover! Korte klank? Letterzetter!

4 de baron de hagedis koken de lading de molenaar het resultaat de robot tamelijk de wagon allereerst Hollands het lekkers het platteland verzinnen de zonnebril woordpakket 4 Lange klank? Letterrover! Korte klank? Letterzetter!


Download ppt "Achttien het einddoel de feesttaart de feesttent de fietsstuur de handtekening de kaasschaaf de kastdeur de ontbijttafel de oorring de schrijffout de taalles."

Verwante presentaties


Ads door Google