De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

¡ HET LIJKT ONMOGELIJK ! IT SEEMS IMPOSIBLE !

Verwante presentaties


Presentatie over: "¡ HET LIJKT ONMOGELIJK ! IT SEEMS IMPOSIBLE !"— Transcript van de presentatie:

1 ¡ HET LIJKT ONMOGELIJK ! IT SEEMS IMPOSIBLE ! GENERAL DWIGHT D. EISENHOWER WAS RIGHT WHEN HE GAVE THE ORDER TO HAVE AS MANY FILMS AND PHOTOS MADE GENERAAL DWIGHT D. EISENHOWER HAD HET JUIST TOEN HIJ HET BEVEL GAF OM ZOVEEL MOGELIJK FILMS EN FOTO’S TE MAKEN

2 DE HOLOCAUST GEBEURDE PRECIES ZOALS GEPLAND DOOR DE NAZI’S EN BEGON IN 1938 (DE KRISTALNACHT)…

3 Het is een historisch te herinneren feit dat, toen generaal DWIGHT D
Het is een historisch te herinneren feit dat, toen generaal DWIGHT D. EISENHOWER de slachtoffers vond van de concentratiekampen, hij het bevel gaf om zoveel mogelijk foto’s te nemen, en dat de Duitse bevolking van de omliggende steden naar de concentratiekampen geleid werd om de HORROR te zien, en in sommige gevallen moesten zij de doden begraven.

4 EN DE REDEN HIERVOOR? HIJ LEGDE DIT ZO UIT: “OM ZOVEEL MOGELIJK BEWIJSMATERIAAL TE VERZAMELEN, ZOALS FILMS, GETUIGENISSEN, WANT DE DAG ZOU KOMEN DAT EEN OF ANDERE ‘SON OF A BITCH’ ZAL ZEGGEN DAT DIT NOOIT IS GEBEURD”

5 “ALLES WAT NODIG IS VOOR HET KWAAD OM SUCCESVOL TE ZIJN, IS DAT FATSOENLIJKE MENSEN NIETS DOEN”. (Edmund Burke)

6 RECENT HEEFT ‘HET VERENIGD KONINKRIJK’ DE HOLOCAUST GEWIST UIT HET BRITSE SCHOOLLEERPLAN OMDAT DIT HET ‘GELOOF VAN DE MOSLIMPOPULATIE BELEDIGT’ NAMELIJK, DAT DE HOLOCAUST NOOIT HEEFT PLAATSGEVONDEN. JAZEKER: ‘HET VERENIGD KONINKRIJK’.

7 DIT IS EEN INTIMIDEREND VOORTEKEN VAN DE VREES DIE DE WERELD AANTAST, EN ELK LAND STAAT ZICHZELF AL TE GEMAKKELIJK TOE HIERIN MEEGESLEURD TE WORDEN MEER DAN 60 JAREN ZIJN GEPASSEERD SINDS HET EINDE VAN WERELDOORLOG II

8 DEZE IS GERICHT AAN DE HELE MENSHEID, ALS EEN HERINNERING VOOR DE 6 MILJOEN JODEN, 20 MILJOEN RUSSEN, 10 MILJOEN CHRISTENEN, DIE AFGESLACHT, VERKRACHT, VERBRAND, GEFOLTERD EN VERNEDERD WERDEN, TERWIJL ONDERTUSSEN ZOVELE NATIES ANDERE PRIORITEITEN HADDEN....

9 NU MEER DAN OOIT VERKLAREN LANDEN ALS IRAN, TEMIDDEN VAN ANDERE, DAT DE ‘HOLOCAUST EEN MYTHE’ IS. HET IS NU DE TIJD DE WERELD ERAAN TE HERINNEREN DIT NOOIT TE VERGETEN. NOOIT MEER. HET DOEL VAN DEZE IS OP ZIJN MINST MENSEN OVER DE HELE WERELD TE BEREIKEN EN HEN TE LATEN ZEGGEN DAT ZIJ HET GELEZEN HEBBEN.

10 MAAK DEEL UIT VAN DEZE ‘WORLD-WIDE EMAIL CHAIN’
MAAK DEEL UIT VAN DEZE ‘WORLD-WIDE CHAIN’. HELP DEZE TE VERSPREIDEN OVER DE HELE WERELD. HELP A.U.B. DEZE TE VERTALEN WAAR HET NODIG IS !!!!

11 GA HIER NIET AAN VOORBIJ.....
HET KOST U MAAR 1 MINUUT OM DIT TE VERSPREIDEN


Download ppt "¡ HET LIJKT ONMOGELIJK ! IT SEEMS IMPOSIBLE !"

Verwante presentaties


Ads door Google