De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

de schetencatalogus Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met een klinkende scheet! Je hoeft er niet eens de lakens voor op te tillen ! Ochtendscheet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "de schetencatalogus Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met een klinkende scheet! Je hoeft er niet eens de lakens voor op te tillen ! Ochtendscheet."— Transcript van de presentatie:

1

2 de schetencatalogus Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met een klinkende scheet! Je hoeft er niet eens de lakens voor op te tillen ! Ochtendscheet Je bent op een feestje en de WC is bezet. Het beste wat je dan kan doen om je scheet ongemerkt kwijt te raken is ‘m in een hoekje laten, terwijl je heel luid hoest! En dan maar duimen dat ie niet stinkt! Party-scheet Dit is de echte scheet van tijdens de schooljaren, als je grappen maakt met je vrienden. Je krijgt eerst een leuke bubble in je broek, en daarna een lichtbruine plek. Platte Scheet Deze scheet is een echte ramp! Je wandelt over straat en OPEENS is ie daar ! Te laat! Er zit niets anders op dan zoeken naar het eerste toilet om jezelf schoon te vegen. Voor deze moet je slim zijn! Je kan ‘m laten op kantoor en dan doen alsof je er niks mee te ma- ken hebt (of dat iemand anders de schuldige is). Alleen de stank kan je natuurlijk niet verstoppen. Kantoorscheet Verrassing !! Deze scheet is voor voor elke gelegenheid. Hij stinkt niet al te erg, want het is maar een doordeweekse scheet. Zo eentje die je laat als je over straat loopt, en je wil ‘m voorzichtig laten ontsnappen... maar pas op! Dagelijkse Scheet  Geluid

3 Voor meer PowerPoint plezier ga naar: http://www.rijnwoude.nu/~ton.oosterbroek/


Download ppt "de schetencatalogus Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met een klinkende scheet! Je hoeft er niet eens de lakens voor op te tillen ! Ochtendscheet."

Verwante presentaties


Ads door Google