De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Computer Club Reeuwijk 14 januari 2013. Agenda Nieuwtjes Beveiliging Telefonie Fotografie Vragen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Computer Club Reeuwijk 14 januari 2013. Agenda Nieuwtjes Beveiliging Telefonie Fotografie Vragen."— Transcript van de presentatie:

1 Computer Club Reeuwijk 14 januari 2013

2 Agenda Nieuwtjes Beveiliging Telefonie Fotografie Vragen

3 Nieuwtjes CES 2013 Las Vegas Faceboek maakt jaaroverzicht Google rookt vredespijp VN top over Internet Dwarsdoorsnede van uw PC

4 CES 2013 Las Vegas Van 7 tot en met 10 januari is in Las Vegas De Consumer Electronics Show gehouden. CES 2013.doc

5 Facebook Facebook heeft een jaaroverzicht gepubliceerd waarin de twintig belangrijkste zaken te zien zijn die in het afgelopen jaar in jouw leven gebeurd zijn. Gebaseerd op het aantal likes en een eigen rangschikking van belangrijke zaken - zoals een timeline-activiteit waarop je aangeeft dat je een kind hebt gekregen, een auto hebt gekocht of bent verhuisd - schotelt Facebook je de hoogtepunten uit het afgelopen jaar voor. Gebaseerd op al die gegevens toont Facebook je effectief de beste momenten uit 2012.

6 Google Google en Franstalige Belgische uitgevers begraven de strijdbijl na een slepend juridisch geschil over het weergeven van artikelen in de zoekmachine. Uitgevers en auteursrechtenorganisaties in het Franstalige gedeelte van België liggen al jarenlang overhoop met Google over de manier waarop die zijn nieuwsartikelen weergeeft in Google News. Aan Belgische zijde vond men dat er sprake was van inbreuk op het auteursrecht, terwijl Google juist benadrukte dat zijn werkwijze leidde tot meer verkeer naar de sites van Copiepress. Het geschil leidde tot een slepende rechtszaak, waarbij herhaaldelijk Frans- en Duitstalige kranten tijdelijk verdwenen uit de zoekresultaten.

7 VN Top VN top over internet VN resolutie.doc

8 Dwarsdoorsnede PC Speccy, van dezelfde maker als Ccleaner, biedt een eenvoudige manier om je pc te inventariseren en al je hardware en software in een lijstje te gieten. Welke onderdelen er in een computer zitten, is in principe terug te vinden in Windows. Maar voor veel doorsnee gebruikers is het een mysterie waar ze deze informatie moeten gaan zoeken. In dezelfde stijl als CCleaner presenteert Piriform een lichtvoetige applicatie die uitblinkt in overzichtelijkheid. Het programma kost nauwelijks tijd om te installeren en begint bij de eerste start meteen met analyseren. Het kijkt daarbij onder meer naar processor, geheugen en geluidskaart en presenteert die in een overzichtelijk boommenu.

9 ICT nieuws Over naar Frans voor het laatste ICT nieuws

10 Beveiliging Beveiligen van uw PC en van uw bestanden zij twee afzonderlijke zaken. 1 e bescherming tegen diefstal en of ongeval; 2 e bescherming tegen ongeoorloofd gebruik van uw gegevens bestanden. Wat kunt u doen

11 Beveiliging (2) 1e PC beveiliging: –Beschermde werkomgeving –Verankering van apperatuur 2e Beveiliging van bestanden en programma’s –Gebruik van backup –Gebruik van wachtwoorden –Gebruik van externe opslag

12 Telefonie Goedkoop bellen is in. Via belwinkels is dit al tijden mogelijk en ook via internet. Een van deze hebben wij hier als voorbeeld genomen: De Belpiraat Belpiraat.doc Ook in het buitenland is het vaak gunstig om een belkaart te kopen. Via een speciaal nummer kan men dan goedkoop bellen.

13 Fotografie Foto opslag Foto´s bewerken Foto album maken Foto Programma.doc

14 Computer Club Reeuwijk VRAGEN ?


Download ppt "Computer Club Reeuwijk 14 januari 2013. Agenda Nieuwtjes Beveiliging Telefonie Fotografie Vragen."

Verwante presentaties


Ads door Google