De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Doel van de les Oriëntatie op de betekenis van het kruis (van Emmerich, boek blz. 122 en 123) in het kader van goede vrijdag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Doel van de les Oriëntatie op de betekenis van het kruis (van Emmerich, boek blz. 122 en 123) in het kader van goede vrijdag."— Transcript van de presentatie:

1 Doel van de les Oriëntatie op de betekenis van het kruis (van Emmerich, boek blz. 122 en 123) in het kader van goede vrijdag

2 Schrijf netjes over in jouw schrift Holland Boys Choir, O haupt voll Blut und Wunden (uit Mattheüs Passion van Bach) Luister en maak een woordspin met 10 belangrijke woorden. Wat leert dit lied over het kruis? Klaar? Lees alvast verder vanaf blz. 121 t/m 123 Vragen maken: 62, 64 t/m 71 (in volledige zinnen)

3 Neem over en beantwoord
Blz. 122: het kruis van Emmerich. Bedenk zo veel mogelijk ernstige zaken die een plaats op het kruis verdienen ? Misschien ook uit jouw eigen leven? Wie moet daar voor betalen / boeten? Hoe? Waarom? Wat zou het antwoord zijn op vraag 3, volgens blz. 121? Leg uit. Wat leert vraag 1 t/m 4 jou over het kruis en goede vrijdag? Maak vraag 65 t/m 71 in volledige zinnen!


Download ppt "Doel van de les Oriëntatie op de betekenis van het kruis (van Emmerich, boek blz. 122 en 123) in het kader van goede vrijdag."

Verwante presentaties


Ads door Google