De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kerstfeest 2009 Lucas 2: 1-20 Het kind in de stal is het middelpunt van waaruit het Licht straalt. Hemel en aarde raken elkaar en jubelen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kerstfeest 2009 Lucas 2: 1-20 Het kind in de stal is het middelpunt van waaruit het Licht straalt. Hemel en aarde raken elkaar en jubelen."— Transcript van de presentatie:

1 Kerstfeest Lucas 2: 1-20 Het kind in de stal is het middelpunt van waaruit het Licht straalt. Hemel en aarde raken elkaar en jubelen het uit. Het Woord van God wordt zichtbaar in een kwetsbaar kind. God zoekt mensen op en laat het Licht in hen schijnen De Messias is geboren.

2

3 Het Woord van God wordt zichtbaar in een kwetsbaar kind geboren in een stal De bolkaars op het stro staat symbool voor dat KIND.

4 Hemel en aarde juichen bij het zien van dit oneindige Licht, het Licht van de Eeuwige.

5 De witte krans van bloemen zijn de mensen die door het Licht zelf licht geven.

6 Dit mensen-kind zoekt in elk van ons een woning.

7 Grenzeloos Licht, uit de hemel op aarde Woord van zo hoge, kwetsbaar in een kind.
Breek ons open doorbreek onze begrenzing: maak ons ontvankelijk voor uw licht op aarde. Laat ons hart een stal zijn, laat uw licht ons bezielen. Licht van ons leven, geschonken in een kind, richt ons kijken, leer ons zien.

8


Download ppt "Kerstfeest 2009 Lucas 2: 1-20 Het kind in de stal is het middelpunt van waaruit het Licht straalt. Hemel en aarde raken elkaar en jubelen."

Verwante presentaties


Ads door Google