De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

FlexCrème™.

Verwante presentaties


Presentatie over: "FlexCrème™."— Transcript van de presentatie:

1 FlexCrème™

2 FlexCrème™ Huidcrème met cetylestercomplex

3 FlexCrème™ Voordelen van het product
Een snelle, gemakkelijke manier om actief en flexibel te blijven. Hoofdbestanddelen werken als emulgator en smeermiddel. Werkt snel; pakt probleemgebieden snel aan. Verhoogt wellicht de hoeveelheid collageen in de huid, wat de elasticiteit en strakheid van de huid bevordert.

4 FlexCrème™ Kenmerken van het product gepatenteerd cetylestercomplex
werkzaam bestanddeel: topisch menthol 1,25% gemakkelijk aan te brengen wordt snel door de huid opgenomen niet vette formule

5 Gepatenteerd ingrediënt
Cetylestercomplex Cetylmyristoleaat (CMO) Geheel natuurlijk vetzuurcomplex Van nature aanwezig bij dieren en in noten en groenten Uniek en gepatenteerd Bewezen is dat het bij oraal gebruik fungeert als surfactant en smeermiddel.

6 Wetenschappelijk bewezen
een placebo-gecontroleerd, dubbelblind onderzoek*; uitgevoerd aan de University of Connecticut; gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van het American College of Sports Medicine in San Francisco, Californië, mei 2003; de onderzoekers concludeerden dat 100% van de patiënten statistisch significant voordeel ondervond van gebruik van deze gepatenteerde crème. *Kraemer WJ. MSSE 2003;35(5 supplement): 1358, 1998.

7 Gebruiksaanwijzing Niet vaker dan drie à vier keer per dag aanbrengen op de betreffende plaatsen. Kan gebruikt worden door iedereen van twee jaar en ouder. Veilig voor mensen die medicijnen gebruiken tegen gewrichts- of rugpijn, spanningshoofdpijn of pijnlijke spieren. Alleen voor uitwendig gebruik Contact met de ogen en andere gevoelige lichaamsdelen vermijden.

8 Het belang van de huid De huid is het grootste orgaan van het lichaam (tot 16% van het lichaamsgewicht) en vormt een barrière tussen het fysieke lichaam en de omgeving. Deze barrière blijft echter open en permeabel, zodat er warmte, lucht en vocht doorheen kan.

9 Basisstructuur van de huid
De huid bestaat uit drie lagen, die allemaal hun eigen functie en doel hebben. Deze lagen zijn: de epidermis (opperhuid) de dermis de hypodermis (onderhuidse laag) Haarschacht Haarwortel Talgklier Zenuwuiteinde Haarbol Onderhuids weefsel Zweetklier Huidzenuw Bloedvaten

10 Basisstructuur van de huid
De hypodermis De functies van de onderhuidse laag zijn: voeden, uitscheiden en warmte uitwisselen. De zweetklieren ontstaan in deze laag. Ze scheiden niet alleen afvalstoffen uit door middel van transpiratie, maar regelen ook de temperatuur door middel van vochtverdamping aan de huidoppervlakte. “Kippenvel" treedt op wanneer het dunne laagje spieren in deze laag zich samentrekt.

11 Basisstructuur van de huid
De dermis De dermis is een laag bindweefsel met talloze kleine bloedvaatjes die de huid in staat stellen om te ademen en die de buitenste huidlaag voeden. Stoffen die op de huid worden aangebracht, worden geabsorbeerd door de dermis. In deze laag bevinden zich aan de basis van iedere haarfollikel de talgklieren. Deze scheiden een vettige substantie af (talg) die de huid ‘smeert’.

12 Basisstructuur van de huid
De dermis vervolg Het normaal functioneren van de zweet- en talgklieren is essentieel voor het evenwicht van de huid. Samen vormen deze klieren de “zuurmantel", een natuurlijke laag die de huid beschermt tegen aanvallen van buitenaf. Overmatig functioneren van de talgklieren, zoals in de puberteit, kan leiden tot het ontstaan van mee-eters en puistjes.

13 Basisstructuur van de huid
De epidermis De epidermis is de doorschijnende buitenste huidlaag die het hele lichaam bedekt. Hier bevinden zich talrijke zenuwuiteinden die de huid tot één groot zintuig maken dat warmte, koude, licht, smaak en aanrakingen kan waarnemen.

14 Basisstructuur van de huid
De epidermis vervolg Via deze zenuwuiteinden kunnen pijn en prettige sensaties worden waargenomen. Veranderingen van emoties zijn te zien aan de huid, die bleek kan wegtrekken bij angst en kan gaan blozen bij schaamte. De buitenste laag van de epidermis bestaat uit dode cellen, die continu worden afgestoten in de vorm van huidschilfers en vervangen worden door nieuwe, onderliggende cellen.

15 Wat is collageen? Collageen is een soort eiwit.
Collageen wordt in verschillende subvormen aangetroffen in verschillende weefsels, maar is vooral overvloedig aanwezig in en rond de gewrichten. Pezen en kraakbeen hebben veel van hun goede eigenschappen te danken aan collageen. Collageenhoudende structuren zijn in het lichaam onderhevig aan slijtage.

16 FlexCrème™ © ™ 2003


Download ppt "FlexCrème™."

Verwante presentaties


Ads door Google