De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al.

Verwante presentaties


Presentatie over: "(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al."— Transcript van de presentatie:

1

2 (E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170

3 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al weet ik niet of jij iets voor mij voelt. KAKETOE

4 Jij maakt me gek, zoals je bent en dat is nu al vanaf dat moment dat ik jou zag, 't was maar één keer maar nu verlang ik van jou zoveel meer.

5 Mijn hartje gaat boem boem boem ik wacht op die zoen toe laat mij eens blozen ik zweef op wolken van rozen, de hele dag

6 Mijn hartje gaat boem boem boem ik wacht op die zoen al is het maar even ik wil er alles voor geven, wat moet ik doen?

7

8 Ik ben op zoek, maar vindt jou niet al dat verlangen doet mij zo'n verdriet jij zet mijn hart in vuur en vlam maar niemand weet waar ik jou vinden kan.

9 Ik neem de tijd, jij bent het waard Want ik heb jou in mijn dromen bewaard Al is het nu een fantasie Toch weet ik dat ik jou ooit weer zie.

10 Mijn hartje gaat boem boem boem ik wacht op die zoen toe laat mij eens blozen ik zweef op wolken van rozen, de hele dag

11 Mijn hartje gaat boem boem boem ik wacht op die zoen al is het maar even ik wil er alles voor geven, wat moet ik doen?

12

13 Mijn hartje gaat boem boem boem ik wacht op die zoen toe laat mij eens blozen ik zweef op wolken van rozen, de hele dag

14 Mijn hartje gaat boem boem boem ik wacht op die zoen al is het maar even ik wil er alles voor geven, wat moet ik doen?

15 ontwerp Bob Bovers kaketoe@dse.nl 4170


Download ppt "(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al."

Verwante presentaties


Ads door Google