De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Boekbespreking van: Dewi vd Horst.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Boekbespreking van: Dewi vd Horst."— Transcript van de presentatie:

1 Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
Geschreven door:Roald Dahl. Getekend door:Quentin Blake.

2 Tijdens mijn boekbespreking wil ik graag dat jullie stil zijn
Tijdens mijn boekbespreking wil ik graag dat jullie stil zijn!! Welke andere boeken zijn er van deze schrijver? De GVR - MATILDA - De Heksen - Sjakie en de chocolade fabriek - Sjakie en de grote glazen lift – De Griezels – De Fantastische meneer vos – BOY – De schatkamer – De minpins – Gruwelijke Rijmen – Ieorg Idur – De tover vinger – Joris en de geheimzinnige toverdrank- Solo.

3 Iets over Roald Dahl. Roald Dahl is geboren in 1916 en overleed in 1990, hij werd begraven voor zijn oude huis. Roald Dahl schreef boeken voor jong en oud. Het eerste boek dat Roald schreef was BOY. De uitgeverij van het boek heet de fontein. Het boek is in uitgegeven. 10 % van de opbrengst van dit boek gaan naar de Roald Dahl stichting. Deze stichting steunt de zorg voor kindergeneeskunde in Engeland. Roald Dahl heeft in Engeland ook een Roald Dahl museum en verhalen centrum.

4 Waarom heb ik dit boek gekozen
Ik heb dit boek gekozen omdat ik het gewoon een super leuk boek vindt. En het is ook een best spannend boek en ik vind spannend leuk. Het is een vrolijk fantasie boek dat ook best spannend is en daarom koos ik dit boek. De hoofdpersonen zijn de giraffe de peli, ik en Billy. De giraffe de peli en ik zijn leuk verzonnen dieren die in dit boek een leuk avontuur mee maken met Billy.

5 De giraffe de peli en ik. Het boek gaat over de giraffe de peli en ik die een glazenwassers bedrijf willen beginnen,in een oude snoep winkel. Ze geven het na een dag op want ze gaan bij de hertog wonen omdat de hertog allemaal dingen te eten heeft die ze nergens konden vinden en omdat de Hertog op zoek was naar glazenwassers. De hertog had heel veel ramen die nodig schoon gemaakt moesten worden Doordat de giraffe, de peli en ik bij de Hertog gingen wonen, kon de Billy een snoepwinkel beginnen en dat wilde hij heel erg graag. De hertog helpt hem hierbij . Het verhaal speelt zich af op een gewone dag. Op het einde gaan de giraffe de peli en ik bij de hertog wonen, en krijgt de jongen in het verhaal een snoepwinkel.

6 Waarom heet het boek de giraffe de peli en ik
Het boek heet de giraffe de peli en ik omdat het boek gaat over de giraffe de peli en ik die een leuk avontuur meemaken. Ik vond het boek heel leuk. Ik heb geleerd van dit boek dat als je iets graag wil dat je er hard voor moet werken. Ik zal niet iedereen aanraden dit boek te lezen want misschien vinden anderen kinderen dit boek niet leuk. Nu ga ik wat uit het boek voorlezen!!

7 EINDE Dit was mijn boekbespreking zijn er nog vragen of opmerkingen??

8 Vragen??

9 . Zijn er nog tips? En Zijn er nog tops?


Download ppt "Boekbespreking van: Dewi vd Horst."

Verwante presentaties


Ads door Google