De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Boekbespreking van David Luiten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Boekbespreking van David Luiten."— Transcript van de presentatie:

1 Boekbespreking van David Luiten

2 Waarom dit boek? Omdat het boek grappig is en er komen alleen maar dieren in voor en er zijn grappige plaatjes.

3 Schrijver en tekenaar. De boeken worden in Italië gemaakt maar we weten niet door wie. Er zijn veel mensen die helpen met tekenen. de bedenkster van deze boeken is Elisabeth Dami (uitgeefster in Italië)

4 Personen. Geronimo Stilton, Benjamin (neefje van oom G.) en Pandora (vriendin van Benjamin) zijn de hoofdpersonen. Bijpersonen: Hieronymus O’Glief (directeur van het Egyptische museum van Rokford) en de schoonmaakmuizin.

5 Verhaal Geronimo Stilton gaat naar het Egyptisch museum in Rokford omdat er een mummie rondloopt en hij probeert het mysterie op te lossen samen met zijn vrienden. Ze komen steeds een enge schaduw tegen. Later komen ze er achter wie de papyrusrol wilde stelen en wie de mummie echt is.

6 Het einde Happy end omdat ze een mummie feest houden en omdat ze het mysterie hebben opgelost.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 Dank je wel!

8 Vragen??????????


Download ppt "Boekbespreking van David Luiten."

Verwante presentaties


Ads door Google