De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 1/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 1/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A."— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 1/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A. Alt. Muziek: Gospel Songs) Ik wandel in het licht met Jezus, het donk're dal ligt achter mij, en 'k weet mij in zijn trouw geborgen, welk een liefdevolle vriend is Hij.

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 2/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A. Alt. Muziek: Gospel Songs) Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en 'k luister naar zijn dierb're stem, en niets kan mij van Jezus scheiden sinds ik wandel in het licht met Hem.

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 3/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A. Alt. Muziek: Gospel Songs) Ik wandel in het licht met Jezus, geen duist're wolk bedekt de zon, en 'k kan niet anders 'k moet Hem prijzen, die de zonde in mij overwon.

4 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 4/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A. Alt. Muziek: Gospel Songs) Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en 'k luister naar zijn dierb're stem, en niets kan mij van Jezus scheiden sinds ik wandel in het licht met Hem.

5 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 5/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A. Alt. Muziek: Gospel Songs) Ik wandel in het licht met Jezus, mijn ziel is Hem gans toegewijd, met Hem verrezen tot nieuw leven, volg 'k mijn Heiland tot in eeuwigheid.

6 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 6/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A. Alt. Muziek: Gospel Songs) Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en 'k luister naar zijn dierb're stem, en niets kan mij van Jezus scheiden sinds ik wandel in het licht met Hem.

7 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 7/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A. Alt. Muziek: Gospel Songs) Ik wandel in het licht met Jezus, o, mocht ik zelf een lichtje zijn, dat straalt te midden van de wereld, die gebukt gaat onder zorg en pijn.

8 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 8/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A. Alt. Muziek: Gospel Songs) Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en 'k luister naar zijn dierb're stem, en niets kan mij van Jezus scheiden sinds ik wandel in het licht met Hem.


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Kracht van Omhoog / Continental Sound 1/8 IK WANDEL IN HET LICHT MET JEZUS - 214 (Tekst: M.A."

Verwante presentaties


Ads door Google