De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers."— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers 1/7 ER IS EEN DAG - 585 (Nathan Fellingham. Ned. tekst: Peter van Essen) Er is een dag, waar al wat leeft al lang op wacht, een dag van blijdschap, als heel de schepping wordt bevrijd.

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers 2/7 ER IS EEN DAG - 585 (Nathan Fellingham. Ned. tekst: Peter van Essen) En op die dag, dan komt de Heer en haalt zijn bruid, die rein en stralend opgaat in zijn heerlijkheid.

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers 3/7 ER IS EEN DAG - 585 (Nathan Fellingham. Ned. tekst: Peter van Essen) Refrein: Spoedig zullen wij Hem zien en voor altijd op Hem lijken en Jezus kennen zoals Hij is, amen! Nooit meer tranen, nooit meer pijn, want wij zullen met Hem leven in zijn nabijheid, voor altijd. Amen, amen!

4 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers 4/7 ER IS EEN DAG - 585 (Nathan Fellingham. Ned. tekst: Peter van Essen) Er klinkt geschal, wanneer de graven opengaan en doden opstaan, voor eeuwig levend door zijn kracht. Hun aardse tent wordt nu bekleed met heerlijkheid, de dood verzwolgen, overwonnen voor altijd.

5 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers 5/7 ER IS EEN DAG - 585 (Nathan Fellingham. Ned. tekst: Peter van Essen) Refrein: Spoedig zullen wij Hem zien en voor altijd op Hem lijken en Jezus kennen zoals Hij is, amen! Nooit meer tranen, nooit meer pijn, want wij zullen met Hem leven in zijn nabijheid, voor altijd. Amen, amen!

6 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers 6/7 ER IS EEN DAG - 585 (Nathan Fellingham. Ned. tekst: Peter van Essen) Dus kijk omhoog en zie wat nog verborgen is, maar wat beloofd is, dat blijft in alle eeuwigheid. En als je lijdt, weet dat het maar voor even is. Als Jezus terugkomt, deel je in zijn heerlijkheid.

7 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers 7/7 ER IS EEN DAG - 585 (Nathan Fellingham. Ned. tekst: Peter van Essen) Refrein: Spoedig zullen wij Hem zien en voor altijd op Hem lijken en Jezus kennen zoals Hij is, amen! Nooit meer tranen, nooit meer pijn, want wij zullen met Hem leven in zijn nabijheid, voor altijd. Amen, amen!

8 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers 8/7 ER IS EEN DAG - 585 (Nathan Fellingham. Ned. tekst: Peter van Essen) Er is een dag, waar al wat leeft al lang op wacht, een dag van blijdschap, als heel de schepping wordt bevrijd. En op die dag, dan komt de Heer en haalt zijn bruid, die rein en stralend opgaat in zijn heerlijkheid. Refrein: Spoedig zullen wij Hem zien en voor altijd op Hem lijken en Jezus kennen zoals Hij is, amen! Nooit meer tranen, nooit meer pijn, want wij zullen met Hem leven in zijn nabijheid, voor altijd. Amen, amen! Er klinkt geschal, wanneer de graven opengaan en doden opstaan, voor eeuwig levend door zijn kracht. Hun aardse tent wordt nu bekleed met heerlijkheid, de dood verzwolgen, overwonnen voor altijd. (Refrein) Dus kijk omhoog en zie wat nog verborgen is, maar wat beloofd is, dat blijft in alle eeuwigheid. En als je lijdt, weet dat het maar voor even is. Als Jezus terugkomt, deel je in zijn heerlijkheid. (Refrein)


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: There is a day © 2001 Kingsway’s Thankyou Music / Unisong Music Publishers."

Verwante presentaties


Ads door Google