De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. Titel: The lord is Marching Out In Splendour © Thankyou Music, 1986 1/3 DE HEER TREKT.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. Titel: The lord is Marching Out In Splendour © Thankyou Music, 1986 1/3 DE HEER TREKT."— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. Titel: The lord is Marching Out In Splendour © Thankyou Music, 1986 1/3 DE HEER TREKT OP IN AL ZIJN GLORIE (Graham Kendrick. Ned. Vert.: JMEO) 1. De Heer trekt op in al Zijn Glorie Vol majesteit, zo rijdt Hij voort Voor recht, gerechtigheid en waarheid Zijn machtig leger voert de strijd.

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. Titel: The lord is Marching Out In Splendour © Thankyou Music, 1986 2/3 DE HEER TREKT OP IN AL ZIJN GLORIE (Graham Kendrick. Ned. Vert.: JMEO) Refrein: O, breng dank aan de Heer Want zijn liefde blijft O, breng dank aan de Heer Want zijn liefde blijft O, breng dank aan de Heer Want zijn liefde blijft Voor eeuwig, voor eeuwig.

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. Titel: The lord is Marching Out In Splendour © Thankyou Music, 1986 3/3 DE HEER TREKT OP IN AL ZIJN GLORIE (Graham Kendrick. Ned. Vert.: JMEO) 2. Al dansend trekt zijn leger verder, Want vreugde geeft Hij in ons hart. Wees blij, het koninkrijk is komend De liefde Gods, zo juichen wij!


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. Titel: The lord is Marching Out In Splendour © Thankyou Music, 1986 1/3 DE HEER TREKT."

Verwante presentaties


Ads door Google