De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sociaal infopunt handleiding portaalsite. Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 2 handleiding portaalsite Je vindt de portaalsite door te surfen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sociaal infopunt handleiding portaalsite. Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 2 handleiding portaalsite Je vindt de portaalsite door te surfen."— Transcript van de presentatie:

1 sociaal infopunt handleiding portaalsite

2 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 2 handleiding portaalsite Je vindt de portaalsite door te surfen naar http://sociaalinfopunt.antwerpen.be/

3 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 3 handleiding portaalsite Scherm 1

4 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 4 handleiding portaalsite Scherm 1: verwelkoming Op de verwelkomingpagina kom je enkel terecht via http://sociaalinfopunt.antwerpen.behttp://sociaalinfopunt.antwerpen.be Op deze pagina vind je wat meer uitleg over het hoe en wat van de portaalsite Je vindt er tevens de handleiding van de portaalsite (door te klikken op “handleiding”) en een overzicht van de laatste wijzigingen aan de portaalsite. (onderaan de pagina) Wanneer je voor de eerste keer wil aanloggen op de portaalsite, moet je je registreren. Dit kan door te klikken op”registreer”. (voor verdere uitleg over registratie zie pagina 6) Wanneer je reeds geregistreerd bent, klik dan op “log in” of “enter” (onderaan het scherm) om naar het aanlogscherm te gaan.

5 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 5 handleiding portaalsite Scherm 2

6 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 6 handleiding portaalsite Scherm 2: aanloggen Wanneer je toegang wil krijgen tot de portaalsite, moet je je gebruikersnaam en paswoord ingeven. Indien het de eerste keer is dat je je aanmeldt en je nog geen gebruikersnaam en paswoord toegewezen hebt gekregen, dan kan je dit aanvragen bij de beheerder van de portaalsite, door een mailtje te sturen naar sociaalinfopunt@ocmw.antwerpen.be (via “registreer” op de verwelkomingpagina of via “klik hier” onder het aanlogkader  mailtje opent automatisch) In dat mailtje vermeld je jouw naam, jouw e-mailadres en de wijk waar je werkt. Dit laatste is noodzakelijk om je de juiste toegang te kunnen verstrekken. Van zodra de beheerder je als gebruiker heeft toegevoegd, zal je een mailtje ontvangen met daarin jouw persoonlijke gebruikersnaam en paswoord. Je kan deze nog wijzigen, maar daarover straks meer. (zie pagina 13 + pagina 14) Van zodra je dit mailtje ontvangen hebt, heb je toegang tot de portaalsite. Je voert je gebruikersnaam en paswoord in op de daarvoor bestemde plaats en klikt vervolgens op valideren.

7 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 7 handleiding portaalsite Scherm 3

8 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 8 handleiding portaalsite Scherm 3: startpagina Via het aanlogscherm kom je op de startpagina van de portaalsite. Je komt automatisch terecht in het voor jou bestemde deel namelijk het deel van de portaalsite dat te maken heeft met jouw wijk. (vandaar dat het belangrijk is jouw wijk te vermelden in het registratiemailtje) Op deze startpagina heb je verschillende mogelijkheden. Je kan er je persoonlijke gegevens en linken beheren, je kan er nieuwsberichten met betrekking tot de sociale infopunten lezen, informatie terugvinden over de verschillende knooppunten, je vindt er de handleiding en je kan er vragen stellen aan de beheerder van de portaalsite en aan de andere gebruikers. Via de bovenaan opgesomde hoofdcategorieën (organisatie, thema, product, algemeen) kan je gaan zoeken naar informatie, alsook met de zoekfunctie “niet gevonden?”” rechts boven.

9 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 9 handleiding portaalsite Scherm 4

10 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 10 handleiding portaalsite Scherm 4: startpagina Op de startpagina heb je de mogelijkheid de beheerder van de portaalsite te contacteren wanneer je foutieve informatie tegenkomt, linken die niet werken of wanneer je vindt dat bepaalde belangrijke informatie nog ontbreekt. Wanneer je op de aangegeven plaats klikt, wordt er automatisch een mailtje geopend gericht aan het sociaalinfopunt@ocmw.antwerpen.be. Dit komt terecht in de mailbox van desociaalinfopunt@ocmw.antwerpen.be beheerder van de portaalsite, die jouw vraag dan verder behandelt.

11 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 11 handleiding portaalsite Scherm 5

12 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 12 handleiding portaalsite Scherm 5: startpagina Op de startpagina vind je tevens een link naar het overzicht van de veelgestelde vragen.

13 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 13 handleiding portaalsite Scherm 6

14 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 14 handleiding portaalsite Scherm 6: mijn gegevens Wanneer je in de linkerkolom op “mijn gegevens” klikt, opent de pagina waar je je eigen gegevens kan beheren. Daar kan je, zoals eerder vermeld, je gebruikersnaam en paswoord wijzigen. Indien je je gebruikersnaam en/of paswoord bvb. na een vakantieperiode vergeten bent, kan je dit opvragen bij de beheerder van de portaalsite. (via “klik hier” op het aanlogscherm) Vergeet na de wijziging niet te klikken op “opslaan” of de wijzigingen worden niet onthouden!

15 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 15 handleiding portaalsite Scherm 7

16 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 16 handleiding portaalsite Scherm 7: mijn linken (categorieën) Je kan de portaalsite ook gaan personaliseren. Wanneer je in de linkerkolom op “mijn linken” klikt, opent de pagina waar je linken die je veel gebruikt of belangrijk en handig vindt, kan toevoegen en beheren. De opdeling van de linken gebeurt in categorieën die je ook zelf bepaalt. Je moet altijd eerst een categorie toevoegen vooraleer je een link kan plaatsen. Om iets aan een categorie te wijzigen klik je op het eerste icoontje met het “potloodje”. Als je een categorie wilt verwijderen, klik je op het tweede icoontje met het “vuilbakje”. Let op, alle linken die je onder die categorie hebt opgeslagen worden ook verwijderd! Wanneer je een link aan de gekozen categorie wilt toevoegen, klik je op het derde icoontje. (“wereldbol”) Wanneer je een link wilt leggen naar een document, klik je op het vierde icoontje met het “potloodje”.

17 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 17 handleiding portaalsite Scherm 8

18 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 18 handleiding portaalsite Scherm 8: mijn linken Wanneer je in het vierkantje voor een categorie klikt, krijg je de verschillende linken te zien die je daar zelf hebt geplaatst. Om iets aan een link te wijzigen, klik je op het eerste icoontje met het “potloodje”. Als je een link wilt verwijderen, klik je op het icoontje met het “vuilbakje”. Wanneer je op de link klikt, opent de gelinkte website.

19 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 19 handleiding portaalsite Scherm 9

20 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 20 handleiding portaalsite Scherm 9: categorie toevoegen Door op “categorie toevoegen” te klikken, kan je een nieuwe categorie toevoegen.

21 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 21 handleiding portaalsite Scherm 10

22 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 22 handleiding portaalsite Scherm 10: mijn vragen Wanneer je op “mijn vragen” klikt, krijg je een scherm waarin je de mogelijkheid hebt jouw vragen te beheren. Je kan er vragen stellen aan de andere gebruikers van de portaalsite. Je vindt er ook jouw openstaande en beantwoorde vragen. Een vraag kan maximaal twee keer beantwoord worden. Wanneer jouw vraag twee keer beantwoord is, maar de antwoorden niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan moet je de vraag opnieuw stellen.

23 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 23 handleiding portaalsite Scherm 11

24 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 24 handleiding portaalsite Scherm 11: mijn vragen Wanneer je op “stel een nieuwe vraag” klikt, krijg je bovenstaand scherm. Je vult er de vraagtitel in, jouw vraag en klikt op “opslaan”.

25 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 25 handleiding portaalsite Scherm 12

26 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 26 handleiding portaalsite Scherm 12: linken Onder “linken” vind je alle linken terug die door de beheerder van de portaalsite werden toegevoegd. Bij het openen van deze pagina krijg je een opsomming van de hoofdcategorieën. Deze hoofdcategorieën (organisatie, thema, product en algemeen) zijn ook zichtbaar op de startpagina.

27 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 27 handleiding portaalsite Scherm 13

28 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 28 handleiding portaalsite Scherm 13: linken Wanneer je in het vierkantje voor de categorie van je keuze klikt, worden de linken zichtbaar. Wanneer je opnieuw in het vierkantje klikt, dan sluit je de linken.

29 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 29 handleiding portaalsite Scherm 14

30 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 30 handleiding portaalsite Scherm 14: vragen Wanneer je op “vragen” klikt, opent een scherm waarin je de vragen kan zien van alle gebruikers van de portaalsite. (dus niet enkel jouw eigen vragen zoals bij “mijn vragen”)

31 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 31 handleiding portaalsite Scherm 15

32 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 32 handleiding portaalsite Scherm 15: vragen Je kan hier opnieuw een vraag stellen aan de andere gebruikers van de portaalsite. Je kan er ook vragen van andere gebruikers beantwoorden.

33 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 33 handleiding portaalsite Scherm 16

34 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 34 handleiding portaalsite Scherm 16: nieuws Onder “nieuws” vind je alle nieuwtjes die te maken hebben met de sociale infopunten. (bvb. opening van een nieuw knooppunt e.d.)

35 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 35 handleiding portaalsite Scherm 17

36 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 36 handleiding portaalsite Scherm 17: sociale infopunten Wanneer je in de linkerkolom, onder “sociale infopunten”, op het “sociaal infopunt” van je keuze klikt, dan opent een venster met alle gegevens betreffende dit sociaal infopunt: ●Adres ●Telefoonnummer ●Faxnummer ●E-mailadres ●Naam van de contactpersoon ●Openingsuren ●Eventuele opmerkingen

37 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 37 handleiding portaalsite Scherm 18

38 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 38 handleiding portaalsite Scherm 18: handleiding Links onderaan kan je doorklikken naar de “handleiding”.

39 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 39 handleiding portaalsite Scherm 19

40 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 40 handleiding portaalsite Scherm 19: zoeken op organisatie De informatie op de portaalsite is ingedeeld in hoofdcategorieën, subcategorieën en sub- subcategorieën. De vier hoofdcategorieën zijn: -organisatie -thema -product -algemeen

41 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 41 handleiding portaalsite Scherm 20

42 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 42 handleiding portaalsite Scherm 20: zoeken op organisatie Wanneer je op “organisatie” klikt, krijg je alle organisaties te zien die momenteel in de portaalsite opgenomen staan, met bijbehorende linken. Deze lijst zal/kan nog aangevuld worden. (eventuele aanvullingen kunnen doorgegeven worden aan de beheerder van de portaalsite  zie ook pagina 89 + pagina 90) CAW, mutualiteiten, Stad, OCMW,... zijn de subcategorieën. CAW De Terp, Christelijke Mutualiteit, districtshuizen, sociale centra,... zijn de sub- subcategorieën. Wanneer je bvb. op “CAW” klikt, gaat de portaalsite zoeken naar gegevens betreffende CAW, op de site van de Stad, van het OCMW en in Soka.

43 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 43 handleiding portaalsite Scherm 21

44 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 44 handleiding portaalsite Scherm 21: zoeken op organisatie De resultaten van de zoekopdracht worden weergegeven in een apart scherm. De resultaten verschijnen in twee kolommen op je scherm. Links staan de resultaten die gevonden werden op de websites van Stad en OCMW. Rechts staan de resultaten die werden teruggevonden in Soka.

45 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 45 handleiding portaalsite Scherm 22

46 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 46 handleiding portaalsite Scherm 22: zoeken op organisatie - resultaten bekijken De resultaten gevonden in de websites van Stad en OCMW kan je op het volledige scherm weergeven door te klikken op “vergroot Stad en OCMW”

47 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 47 handleiding portaalsite Scherm 23

48 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 48 handleiding portaalsite Scherm 23: zoeken op organisatie - resultaten bekijken Op gelijke wijze kan je de resultaten gevonden in Soka op het volledige scherm weergeven door te klikken op “vergroot Sociale kaart”

49 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 49 handleiding portaalsite Scherm 24

50 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 50 handleiding portaalsite Scherm 24: zoeken op organisatie - resultaten bekijken Door op “toon beide” te klikken krijg je opnieuw alle resultaten te zien.

51 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 51 handleiding portaalsite Scherm 25

52 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 52 handleiding portaalsite Scherm 25: zoeken op organisatie - linken Gezien de zoekfunctie in de websites van de Stad, het OCMW en in Soka nog niet optimaal functioneren, werden tijdelijk linken toegevoegd naar bestaande websites, naar de infofiches die gebruikt worden voor de website van de Stad en naar de fiches in Soka. Tot nader bericht is het aan te raden de rechtstreekse linken te gebruiken, eerder dan de zoekfunctie.

53 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 53 handleiding portaalsite Scherm 26

54 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 54 handleiding portaalsite Scherm 26: zoeken op organisatie - linken Door op “verberg linken” te klikken, verdwijnen de linken van het scherm.

55 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 55 handleiding portaalsite Scherm 27

56 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 56 handleiding portaalsite Scherm 27: zoeken op organisatie - linken Door op “toon linken” te klikken, verschijnen de linken terug.

57 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 57 handleiding portaalsite Scherm 28

58 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 58 handleiding portaalsite Scherm 28: zoeken op organisatie - linken Wanneer je op een link klikt, opent de gelinkte site, het gelinkte document automatisch.

59 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 59 handleiding portaalsite Scherm 29

60 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 60 handleiding portaalsite Scherm 29: zoeken op thema Wanneer je op “thema” klikt, krijg je een scherm met bovenaan een aantal knoppen met daarin de verschillende thema’s. (= elf beleidsvelden van Lokaal Sociaal Beleid – sport, vrije tijd en cultuur werden opgesplitst en crisis werd toegevoegd) Onder deze knoppen zie je tevens een opsomming van de thema’s in lijstweergave.

61 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 61 handleiding portaalsite Scherm 30

62 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 62 handleiding portaalsite Scherm 30: zoeken op thema Wanneer je bvb. op “cultuurantenne” klikt, dan gaat de portaalsite op zoek naar informatie betreffende de cultuurantenne in de websites van Stad, OCMW en in Soka.

63 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 63 handleiding portaalsite Scherm 31

64 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 64 handleiding portaalsite Scherm 31: zoeken op thema De resultaten van de zoekopdracht worden weergegeven in een apart scherm. Deze resultaten verschijnen, zoals eerder reeds besproken, in twee kolommen op je scherm. Links staan de resultaten die gevonden werden op de websites van Stad en OCMW. Rechts staan de resultaten die werden teruggevonden in Soka. (voor het uitvergroten van de zoekresultaten zie pagina 45 tot pagina 50)

65 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 65 handleiding portaalsite Scherm 32

66 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 66 handleiding portaalsite Scherm 32: zoeken op thema Wanneer je op de link “infofiche cultuurantenne Borgerhout” klikt, ga je rechtstreeks naar de infofiche van cultuurantenne Borgerhout.

67 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 67 handleiding portaalsite Scherm 33

68 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 68 handleiding portaalsite Scherm 33: zoeken op thema Deze infofiche is een onderdeel van de website van de Stad.

69 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 69 handleiding portaalsite Scherm 34

70 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 70 handleiding portaalsite Scherm 34: zoeken op thema Wanneer je bvb. op de knop “maatschappelijke dienstverlening” klikt, dan opent een scherm met alle items die tot het thema maatschappelijke dienstverlening behoren.

71 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 71 handleiding portaalsite Scherm 35

72 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 72 handleiding portaalsite Scherm 35: zoeken op thema Wanneer je bvb. op “Energiecel” klikt, dan gaat de portaalsite op zoek naar informatie betreffende de Energiecel in de websites van de Stad, het OCMW en in Soka.

73 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 73 handleiding portaalsite Scherm 36

74 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 74 handleiding portaalsite Scherm 36: zoeken op thema De resultaten van de zoekopdracht worden weergegeven in een apart scherm. Deze resultaten verschijnen, zoals eerder reeds besproken, in twee kolommen op je scherm. Links staan de resultaten die gevonden werden op de websites van Stad en OCMW. Rechts staan de resultaten die werden teruggevonden in Soka. (voor het uitvergroten van de zoekresultaten zie pagina 45 tot pagina 50)

75 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 75 handleiding portaalsite Scherm 37

76 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 76 handleiding portaalsite Scherm 37: zoeken op thema Wanneer je op de link “infofiche Energiecel” klikt, ga je rechtstreeks naar de infofiche van de energiecel.

77 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 77 handleiding portaalsite Scherm 38

78 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 78 handleiding portaalsite Scherm 38: zoeken op thema Deze infofiche is een onderdeel van de website van de Stad.

79 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 79 handleiding portaalsite Scherm 39

80 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 80 handleiding portaalsite Scherm 39: zoeken op product De werkwijze inzake het zoeken op product is gelijklopend met de werkwijze inzake het zoeken op thema. Wanneer je op “product” klikt, krijg je een scherm met bovenaan een aantal knoppen met daarin de letters van A tot Z. Onder deze knoppen zie je tevens een alfabetische opsomming van de producten in lijstweergave.

81 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 81 handleiding portaalsite Scherm 40

82 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 82 handleiding portaalsite Schermen 40: zoeken op product Je kan producten zoeken door te klikken op de knop met de beginletter van het product waar je naar zoekt maar ook door het product dat je zoekt, op te zoeken in de lijstweergave.

83 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 83 handleiding portaalsite Scherm 41

84 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 84 handleiding portaalsite Scherm 41: algemeen Onder “Algemeen” vind je een aantal praktische linken terug. (routeplanner, Gouden Gids, Witte Gids, De Lijn, NMBS, …)

85 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 85 handleiding portaalsite Scherm 42

86 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 86 handleiding portaalsite Scherm 42: niet gevonden Je kan ook zaken opzoeken via trefwoorden. Wanneer je bij “niet gevonden?” (rechts bovenaan) bvb. “mutualiteit” invult, dan gaat de portaalsite zoeken naar gegevens betreffende mutualiteiten op de site van de Stad, van het OCMW en in Soka. Boven het invulkadertje kan je tevens aangeven in welke locatie je wil zoeken. (afhankelijk van de plaats waar je werkt en dus de plaats die je hebt doorgegeven bij het registreren bij de portaalsite)

87 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 87 handleiding portaalsite Scherm 43

88 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 88 handleiding portaalsite Scherm 43: zoeken op thema De resultaten van de zoekopdracht worden weergegeven in een apart scherm. Deze resultaten verschijnen, zoals eerder reeds besproken, in twee kolommen op je scherm. Links staan de resultaten die gevonden werden op de websites van Stad en OCMW. Rechts staan de resultaten die werden teruggevonden in Soka. (voor het uitvergroten van de zoekresultaten zie pagina 45 tot pagina 50)

89 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 89 handleiding portaalsite Scherm 44

90 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 90 handleiding portaalsite Scherm 44: een vraag voor het sociaal infopunt Door onderaan het scherm te klikken op “een vraag voor het sociaal infopunt” krijg je de mogelijkheid om een mailtje te sturen naar de beheerder van de portaalsite. Voor alle categorieën, geldt, dat als je informatie hebt die je wil toegevoegd zien, als er bepaalde info niet klopt, als een link niet werkt, dan mag je dit doorgeven aan de beheerder van de portaalsite, via e-mail op sociaalinfopunt@ocmw.antwerpen.be

91 Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 91 handleiding portaalsite EINDE


Download ppt "Sociaal infopunt handleiding portaalsite. Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 2 handleiding portaalsite Je vindt de portaalsite door te surfen."

Verwante presentaties


Ads door Google