De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Liedboek 58 Vers 1 De schapen alle honderd, die moeten binnengaan, maar één is afgezonderd naar eigen zin gegaan... Op alle honderd schapen die van de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Liedboek 58 Vers 1 De schapen alle honderd, die moeten binnengaan, maar één is afgezonderd naar eigen zin gegaan... Op alle honderd schapen die van de."— Transcript van de presentatie:

1 Liedboek 58 Vers 1 De schapen alle honderd, die moeten binnengaan, maar één is afgezonderd naar eigen zin gegaan... Op alle honderd schapen die van de kudde zijn heeft één de kooi verlaten en dwaalt in de woestijn.

2 Liedboek 58 Vers 2 De herder is verwonderd: waar is het schaapje heen? Hij telt ze alle honderd, hij telt ze een voor een... Van al de honderd schapen die Hem ter harte gaan heeft één de kooi verlaten en is apart gegaan.

3 Liedboek 58 Vers 3 De herder is gedwongen naar de woestijn te gaan. Hij heeft het schaap gevonden, zo komt het veilig aan waar al de andre schapen alreeds verzameld zijn, want wie de kooi verlaten die vinden de woestijn.

4 Liedboek 58 Vers 4 De mensen zijn gebonden door herders zonder hart, zo hebben zij gezondigd en allen zijn zij zwart... Maar God wil van de schapen de goede herder zijn. Hij heeft de kooi verlaten, Hij zoekt in de woestijn.


Download ppt "Liedboek 58 Vers 1 De schapen alle honderd, die moeten binnengaan, maar één is afgezonderd naar eigen zin gegaan... Op alle honderd schapen die van de."

Verwante presentaties


Ads door Google