De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Intro Pussy Galore INMIDDELS IN 15 BOSCOPEN IN BINNEN- EN BUITENLAND.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Intro Pussy Galore INMIDDELS IN 15 BOSCOPEN IN BINNEN- EN BUITENLAND."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Intro Pussy Galore

4

5 INMIDDELS IN 15 BOSCOPEN IN BINNEN- EN BUITENLAND

6 THEMA’S

7 Homemade Remakes

8 Video Gastronomique

9 Death On The Web

10 SFX

11 BESTe VIRALS van: 2008/2009/2010

12 Canon van youtube: ssba

13 Video: canon van Youtube

14

15

16

17 Tweede scherm

18

19 FEATURES 2E SCHERM NVDKF Meer achtergrond info over de video’s + extra video’s (o.a making-off’s) Mogelijkheid video als favoriet te markeren en later te bekijken Video delen op sociale netwerken (Facebook, Twitter, Hyves) Twittter feed Lokatiebepaling Meedoen met polls/ beantwoorden van vragen op TV Mogelijkheid zelf video’s aan te vragen door link naar redactie te sturen. Mogelijikheid via Skype auditie te doen, waarna je kans had live in de uitzending te komen.

20 OPDRACHT

21 CONCEPT 2E SCHERM TV FORMAT Ontwikkel een tweede scherm concept dat niet alleen aansluit op het TV-format dat nu in ontwikkeling is, maar alles haalt uit de combinatie TV, webvideo en tablet. Daarbij gaat het om zowel de individuele beleving als ook om een optimale, sociale beleving. Uitgangspunten van het TV-prograrmma zijn: Talkshow met video’s. Duur: 25’ Selectie van video’s rondom bepaald (actueel) thema De favorieten van: bekende Nederlanders + onbekende experts De favorieten van het publiek (links inzenden tijdens de uitzending Skype gesprekken met makers of sterren achter trending video’s Skype talent: talent krijgt kans zich via skype te presenteren. Naast deze ingrediënten, staat het de studenten vrij additionele ideeën te bedenken.


Download ppt "Intro Pussy Galore INMIDDELS IN 15 BOSCOPEN IN BINNEN- EN BUITENLAND."

Verwante presentaties


Ads door Google