De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lotje en de heksenprinses Lieve Baeten. Titel: Lotje en de Heksenprinses Auteur: Baeten Lieve U Uitgever: Clavis Uitgeverij ISBN: 9068225618 Bindwijze:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lotje en de heksenprinses Lieve Baeten. Titel: Lotje en de Heksenprinses Auteur: Baeten Lieve U Uitgever: Clavis Uitgeverij ISBN: 9068225618 Bindwijze:"— Transcript van de presentatie:

1 Lotje en de heksenprinses Lieve Baeten

2 Titel: Lotje en de Heksenprinses Auteur: Baeten Lieve U Uitgever: Clavis Uitgeverij ISBN: 9068225618 Bindwijze: Harde kaft P Prijs: €13,95

3 Recensie In dit avontuur van de kleine heks Lotje staat haar logeetje Kleintje centraal. Lotje tovert Kleintje om in een Heksenprinses, en samen gaan ze op pad op een vliegend tapijt. Helaas verdwaalt het tweetal, wat hen echter bij allerlei soorten heksen brengt. Iedere heks is weer anders, wat duidelijk blijkt uit de inrichting van hun diverse onderkomens. Op de schitterende illustraties is dan ook heel veel te zien, met als absoluut hoogtepunt een uitvouwbare pagina ter grootte van een klein affiche. De bladzijden waarop de nachtelijke reis op het tapijt is weergegeven zijn aan de zijkant korter dan de overige bladzijden. Mooi verzorgd prentenboek met een korte, adequate tekst, om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar. In dit avontuur van de kleine heks Lotje staat haar logeetje Kleintje centraal. Lotje tovert Kleintje om in een Heksenprinses, en samen gaan ze op pad op een vliegend tapijt. Helaas verdwaalt het tweetal, wat hen echter bij allerlei soorten heksen brengt. Iedere heks is weer anders, wat duidelijk blijkt uit de inrichting van hun diverse onderkomens. Op de schitterende illustraties is dan ook heel veel te zien, met als absoluut hoogtepunt een uitvouwbare pagina ter grootte van een klein affiche. De bladzijden waarop de nachtelijke reis op het tapijt is weergegeven zijn aan de zijkant korter dan de overige bladzijden. Mooi verzorgd prentenboek met een korte, adequate tekst, om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar. Klik hier om terug te gaan naar het boekenoverzicht Klik hier om terug te gaan naar het boekenoverzichthier


Download ppt "Lotje en de heksenprinses Lieve Baeten. Titel: Lotje en de Heksenprinses Auteur: Baeten Lieve U Uitgever: Clavis Uitgeverij ISBN: 9068225618 Bindwijze:"

Verwante presentaties


Ads door Google