De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat u moet weten over de Trek-Equirencontre 2012 ?  De T/E is een feest! Een happening voor de trekruiter en – menner, met liefde voor de natuur, een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat u moet weten over de Trek-Equirencontre 2012 ?  De T/E is een feest! Een happening voor de trekruiter en – menner, met liefde voor de natuur, een."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat u moet weten over de Trek-Equirencontre 2012 ?  De T/E is een feest! Een happening voor de trekruiter en – menner, met liefde voor de natuur, een gezellig samenzijn, de ontdekking van een streek …  Aantal deelnemers beperkt tot 250 (combinaties paard + ruiter)  Speciaal ‘welcome desk’ voor de voortrekkers  Permanente traiteur-dienst en ‘open bar’  Sterk golvend terrein & stenige ondergrond = getrainde paarden en vierkant beslag!

3 Stoumont (regio Luik)

4 Rahier (fusiegemeente van Stoumont).

5 Luchtfoto – feestzaal & kamp – NGI 49 7/8 +

6 Bekers voor de voortrekkers Een stalplaat is voorzien voor elke deelnemer. Voor de deelnemers ( groepen of indivuduen) met een correct ingevuld routeboekje: Beker voor de langste afstand: het aantal afgelegde km om de Trek-Equirencontre te bereiken Beker voor de langste afstand X aantal deelenemers : Idem, maar exclusief voor groepen Beker voor de grootste groep Beker voor de beste groep(Beker van de voorzitter ) : voor de groep met een voorbeeldige kledij, houding, uitrusting… De prijzen zijn niet cumuleerbaar, indien dit het geval s gaat de prijs naar de 2de Voor de menners Beker voor de langste afstand: km afgelegd om de T/E te bereiken Beker voor het mooiste span: wordt beoordeeld door een vakjury

7 Organisatie & infrastructuur van het kamp Welcome : Aan de feestzaal, waar de deelnemers hun omslag met tickets en armbandje kunnen ophalen. Camping : Deze wordt voordien in parcelen ingedeeld. Bij aankomst wordt u naar uw voorziene plaats gegidst. Watertonnen en extra WC’s zijn voorzien over de 3,5 hectare De toegang tot de weide is verboden voor vrijdag 12u. Wagens/vans die voordien komen dienen zich te parkeren voor de kerk Het kamp bevindt zich op 450 m van de feestzaal. Gelieve dus wandelschoenen of plooifietsje te voorzien De douches bevinden zich naast de feestzaal. De feestzaal: Daar zal het secretariaat gevestigd zijn. Ze bestaat uit 2 zalen met een podium, keuken en een reeks toiletten die de hele dag beschikbaar zijn. De bar zal open zijn vanaf 17u. De maalijden worden opgediend door de triaiteur. Krachtvoeder en hooi voor de paarden kan ter plaatse aangeschaft worden. Het activiteiten-terrein: Bevindt zich recht over de feestzaal met een bindkoord en drinkmogelijkheid voor de paarden

8

9 Info & inschrijven VVR Magazine & website ‘www.ruitertoerisme.eu’ & FB pagina - Consulteer regelmatig deze media om ‘up to date’ te blijven Inschrijven - Enkel ‘online’ via formulier op ‘ruitertoerisme.eu’! Schrijf tijdig in! Betalen voor 15 juli!


Download ppt "Wat u moet weten over de Trek-Equirencontre 2012 ?  De T/E is een feest! Een happening voor de trekruiter en – menner, met liefde voor de natuur, een."

Verwante presentaties


Ads door Google