De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Benefietconcert voor operatie Bekende Vlaamse artiesten helpen om geld in te zamelen voor de operatie van een jongetje van op het O-L-V-v-Lourdesinstituut.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Benefietconcert voor operatie Bekende Vlaamse artiesten helpen om geld in te zamelen voor de operatie van een jongetje van op het O-L-V-v-Lourdesinstituut."— Transcript van de presentatie:

1 Benefietconcert voor operatie Bekende Vlaamse artiesten helpen om geld in te zamelen voor de operatie van een jongetje van op het O-L-V-v-Lourdesinstituut.

2 Benodigdheden: De artiesten Drukwerk: affiches, strooibriefjes Reclame op radiozenders Weide aan de Bevegemse Vijvers Dranken Geluidsinstallatie EHBO-stand op concert zelf Ook vrijwilligers contacteren!

3 Wie helpt ons? Voor welke prijs? Artiesten: gratis Drukker: gratis Radiozenders: gratis Weide: gratis Drankleverancier: 1500EUR Geluidsinstallatie: gratis EHBO-stand: gratis

4 Uurregelingen artiesten Start: om 16h : Faraday’s Inn om 17.15h: Thou om 18.45h: Sioen om 20.35h: Admiral Freebee om 22.25h: Das Pop om 00.10h: Arno Einde om: 1.30h!

5 Wat wordt onze opbrengst?  opbrengsten: ~ 2000 x 18,50 EUR = 37000 EUR  uitgaven : 3000 EUR  winst : 34 000 EUR


Download ppt "Benefietconcert voor operatie Bekende Vlaamse artiesten helpen om geld in te zamelen voor de operatie van een jongetje van op het O-L-V-v-Lourdesinstituut."

Verwante presentaties


Ads door Google