De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kerstfeest groep 7/8 2011. Kaarsenlied Stan De eerste kaars mag branden, Wij zien een beetje licht dat ook voor ons gaat schijnen is dat geen mooi gezicht?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kerstfeest groep 7/8 2011. Kaarsenlied Stan De eerste kaars mag branden, Wij zien een beetje licht dat ook voor ons gaat schijnen is dat geen mooi gezicht?"— Transcript van de presentatie:

1 Kerstfeest groep 7/8 2011

2 Kaarsenlied Stan De eerste kaars mag branden, Wij zien een beetje licht dat ook voor ons gaat schijnen is dat geen mooi gezicht?

3 Kaarsenlied Santana Twee kaarsen mogen branden. Hun licht schijnt warm en zacht voor mensen in het donker, als lichtpunt in de nacht.

4 Kaarsenlied Mats Drie kaarsen mogen branden, vertellen het bericht: het donker gaat verdwijnen! Het wordt al steeds meer licht.

5 Kaarsenlied Bram Vier kaarsen mogen branden. Zij geven ons weer moed. Nog maar heel even wachten, dan wordt het licht en goed. De kaars voor Kerst, die mag nu aan. Laat ieder zien en horen: een grote ster is opgegaan. De Koning is geboren!

6 Kringgebed

7 Zingen: Silent night Silent night, holy night All is calm, all is bright Round yon Virgin Mother and Child Holy Infant so tender and mild Sleep in heavenly peace

8 Lezen uit de bijbel door Cagla

9 Zingen eer zij God in onze dagen Eer zij God in onze dagen eer zij God in deze tijd mensen van het welbehagen roept op aarde vrede uit Gloria in excelsis Deo (2x) Eer zij God die onze Vader en die onze Koning is Eer zij God die op de aarde naar ons toe gekomen is Gloria in excelsis Deo (2x)

10 Lam van God, Gij hebt gedragen alle schuld tot elke prijs geef in onze levensdagen peis en vree, kyrieleis Gloria in excelsis Deo (2x

11 Lezen uit de bijbel door Menne

12 Go tell it on the mountain Go, tell it on the mountain Over the hills and everywhere Go, tell it on the mountain Our Jesus Christ is born

13 Lezen uit de bijbel door juf Sandra

14 Zingen; Voor u een vraag voor ons een weet! Voor u een vraag, voor ons een weet het staat in Micha de profeetvan a tot z beschreven de plek zelfs aangegeven Bethlehem! voor u een vraag, voor ons een weet, ja, Micha noemde heel concreet al tijden van te voren waar Hij moet zijn geboren Bethlehem!

15 Bethlehem, die kleine stad Bethlehem in Juda Bethlehem, weet u dat! het is de stad waar de Koning komt stad waar de Koning komt voor ons geen vraag, het is een weet het woord van God is up-to-date wie oren heeft, die hore de Heiland is geboren halleluja

16 Zingen: Vrolijk kerstfeest iedereen


Download ppt "Kerstfeest groep 7/8 2011. Kaarsenlied Stan De eerste kaars mag branden, Wij zien een beetje licht dat ook voor ons gaat schijnen is dat geen mooi gezicht?"

Verwante presentaties


Ads door Google