De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

"Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen 70% van hun kleding niet of nauwelijks dragen. Soms hangt letterlijk het prijskaartje er nog aan!“ Kom ook naar.

Verwante presentaties


Presentatie over: ""Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen 70% van hun kleding niet of nauwelijks dragen. Soms hangt letterlijk het prijskaartje er nog aan!“ Kom ook naar."— Transcript van de presentatie:

1 "Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen 70% van hun kleding niet of nauwelijks dragen. Soms hangt letterlijk het prijskaartje er nog aan!“ Kom ook naar de Kledingruil Party op 17 november 2011 op de Ladies Night (besloten party met o.a. diverse workshops en live DJ)

2 Heb jij ook kledingstukken die nog heel mooi zijn, maar die je niet meer draagt? Zonde, je kunt ze beter ruilen : het is leuk, budgetvriendelijk en je krijgt er in ieder geval een opgeruimde kledingkast voor terug! Kledingruilparty Thema: Dress for Succes

3 Regels kledingruilparty Aantal: Iedereen brengt max. 3 kledingstukken of accessoires mee. Allerlei combinaties zijn mogelijk zoals 2 jurken en 1 tas. Of 1 paar schoenen, 1 tas en 1 pantalon. Eisen: kledingstukken dienen schoon, netjes, heel en van nu te zijn. Inleveren kleding: je kan je kleding inleveren van 18.30 tot 20.00 uur. Ruilhandel: van 20.30 tot 22.00 uur geldt er een vrije inloop. De kledingstukken en accessoires worden op garderoberekken en tafels gepresenteerd. Iedereen mag max. 3 exemplaren weer meenemen naar huis. Loting: Als er meerdere deelnemers hetzelfde kledingstuk willen, dan wordt er geloot of kop/munt spelen gespeeld. Dress for Success: Overgebleven kleding gaat naar de vrijwilligersorganisatie Dress for Success. Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden aan kleding helpt, die past bij de functie waarop ze solliciteren.


Download ppt ""Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen 70% van hun kleding niet of nauwelijks dragen. Soms hangt letterlijk het prijskaartje er nog aan!“ Kom ook naar."

Verwante presentaties


Ads door Google