De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Overdracht Zorgverlener en Zorgaanbieder

Verwante presentaties


Presentatie over: "Overdracht Zorgverlener en Zorgaanbieder"— Transcript van de presentatie:

1 Overdracht Zorgverlener en Zorgaanbieder

2 Overdracht Zorgverleners (sectie 17)
De bouwsteen 'OverdrachtZorgverlener' beschrijft de gegevens die overgedragen kunnen worden van zorgverlenende personen. De bouwsteen 'OverdrachtZorgaanbieder' beschrijft de gegevens die overgedragen kunnen worden van organisaties in de rol van een zorgaanbieder: organisaties, die de zorg van zorgverleners mogelijk maken. Naast identificerende gegevens als naam en id kunnen ook adres- en contactgegevens worden toegevoegd. Daarnaast kan het specialisme en de rol die de persoon of organisatie heeft, meegegeven worden. Voor het gemeenschappelijke deel van de gegevens (naam-, adres- en communicatiegegevens, zoals telefoon- en adressen), maakt deze bouwsteen gebruik van de bouwsteen ‘Patiënt' De sectie 'Zorgverleners' bevat tenminste de belangrijkste zorgverleners van de patiënt zoals de huidige hoofdbehandelaar. Overdracht Zorgverleners (sectie 17)

3 Overdracht Zorgverleners (sectie 17)
Doel Het doel van deze bouwsteen is het communiceren van de identiteit van zorgverlenende personen en instanties. Voor zorgverleners en zorgaanbieders dient de informatie voldoende te zijn voor referentie en auditing: de naam is , indien deze bekend is, verplicht Indien een identificatienummer als UZI of AGB nummer wordt meegegeven, moeten naam en nummer overeenkomen. Overdracht Zorgverleners (sectie 17)

4 Voorbeeld zorgverlener
Gegevens over de zorgverlener AGB of UZI nummer als identificerend nummer Specialisme conform AGB medisch specialismen en UZI rolcodes Alleen naam is verplicht, maar ‘onbekend’ is toegestaan Overdracht Zorgverleners (sectie 17)

5 Voorbeeld zorgaanbieder
Gegevens over de zorgaanbieder AGB of URA nummer als identificerend nummer Specialisme conform AGB medisch specialismen en UZI rolcodes Alleen naam is verplicht, maar ‘onbekend’ is toegestaan Overdracht Zorgverleners (sectie 17)

6 Overdracht Zorgverleners (sectie 17)
Toelichting Zorgverlener Rol Specialisme Identificatienummer Naam Adresgegevens Contactgegevens Zorgaanbieder (Locatie waar de zorg werd aangeboden) Zorgaanbieder Type organisatie Legenda: Rubriek (bestaande uit meer informatie-elementen) Informatie-element binnen een rubriek Mogelijke waarde van een informatie-element (bij volledige opsomming) Vet gedrukte gegevens zijn verplicht Cursief gedrukte gegevens zijn conditioneel (indien relevant) verplicht Overdracht Zorgverleners (sectie 17)


Download ppt "Overdracht Zorgverlener en Zorgaanbieder"

Verwante presentaties


Ads door Google