De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Herfstbladen maken met bordkrijt werkwijze Knip eerst 1 van de blaadjes uit. ( prikken mag ook als je dat makkelijker vindt )

Verwante presentaties


Presentatie over: "Herfstbladen maken met bordkrijt werkwijze Knip eerst 1 van de blaadjes uit. ( prikken mag ook als je dat makkelijker vindt )"— Transcript van de presentatie:

1

2 Herfstbladen maken met bordkrijt werkwijze

3 Knip eerst 1 van de blaadjes uit. ( prikken mag ook als je dat makkelijker vindt )

4 Het uitgeknipte blaadje gooi je weg.  Je gebruikt het grote vel papier  Zet voorzichtig aan de buitenrand van het uitgeknipte blad streepjes met verschillende kleurtjes krijt.

5 Inwrijven  Leg je witte vel op een zwart vel papier.  Wrijf voorzichtig met je vinger van buiten naar het midden van het uitgeknipte blaadje.  Wrijf niet heen en weer  Alléén van buiten naar binnen en zo rondom.  Zorg dat je blaadje niet verschuift.

6 HAAL HET WITTE BLAD WEG  Zo ziet je eerste blaadje er nu ongeveer uit!

7 Zet weer nieuwe streepjes met krijt  Smeer de randen van het uitgeknipte blad opnieuw in met krijt.  Leg het weer op je zwarte papier en wrijf opnieuw van buiten naar binnen.  Het wordt het mooist als je de bladen een beetje over elkaar legt.

8 Zo komt het er dan uit te zien

9 Maak je hele blad vol !

10 Maak er tot slot nog een leuk lijstje omheen.

11


Download ppt "Herfstbladen maken met bordkrijt werkwijze Knip eerst 1 van de blaadjes uit. ( prikken mag ook als je dat makkelijker vindt )"

Verwante presentaties


Ads door Google