De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geachte mevrouw Van Humbeeck, Deze PowerPoint weerspiegelt mijn gevoelens en gedachten die ik heb ervaren tijdens mijn bezoek aan het Dr. Guislain museum.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geachte mevrouw Van Humbeeck, Deze PowerPoint weerspiegelt mijn gevoelens en gedachten die ik heb ervaren tijdens mijn bezoek aan het Dr. Guislain museum."— Transcript van de presentatie:

1

2 Geachte mevrouw Van Humbeeck, Deze PowerPoint weerspiegelt mijn gevoelens en gedachten die ik heb ervaren tijdens mijn bezoek aan het Dr. Guislain museum. Omdat ik me enerzijds angstig voelde ten opzichte van de methoden die men vroeger gebruikte om de mensen ‘te behandelen’ en anderzijds dit mij ook zeer interesseert, heb ik als creatieve opdracht een digitale collage gemaakt met afbeeldingen, die bij mezelf een onrustwekkende sfeer opriepen, over de psychiatrie wanneer deze nog in zijn allereerste kinderschoenen stond. Met vriendelijke groeten, Laurine Bogaerts

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 Dr. Guislain museum

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24 Einde


Download ppt "Geachte mevrouw Van Humbeeck, Deze PowerPoint weerspiegelt mijn gevoelens en gedachten die ik heb ervaren tijdens mijn bezoek aan het Dr. Guislain museum."

Verwante presentaties


Ads door Google