De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In welk land????.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In welk land????."— Transcript van de presentatie:

1 In welk land????

2 In welk land laat het staatshoofd na de gruwelijke slachtpartij op de cineast die een kritische film over de islam maakte de familie van die man links liggen, maar neemt ze wel contact op met een vrouw die door een aap is aangerand om haar medeleven te betuigen ?

3 In welk land heeft de minister-president niet het lef op de plek waar die personificatie van de vrijheid van meningsuiting is vermoord een bloemetje te leggen, maar durft hij wel zijn leedwezen uit te spreken op het moment dat een band (nota bene zonder naam) er mee stopt ?

4 In welk land laat de burgemeester van de hoofdstad zijn stadgenoten die door een kleine groep Marokkaanse jongeren worden geterroriseerd in de steek, maar zit hij nog dezelfde avond bij de ouders thuis van een per ongeluk doodgereden Marokkaanse tasjesdief ?

5 In welk land flateren en frauderen bestuurders structureel bij infrastructurele bouwwerken als de spitsstrook, de Betuwelijn, de HSL lijn, en de Noord-Zuid lijn, maar worden ze vervolgens beloond met een post als commissaris van de koningin of burgemeester ?

6 In welk land worden pedofielen veroordeeld tot een voorwaardelijke straf na het plegen van ontucht met kinderen, maar wordt iemand die in een column zegt dat de premier standrechtelijk geëxecuteerd dient te worden als oorlogsmisdadiger tot 118 dagen celstraf veroordeeld ?

7 In welk land is een meerderheid van 55 % van de bevolking geen lid van een kerkelijk genootschap, maar probeert een bestuurlijke minderheid haar christelijke normen en waarden over seksualiteit, abortus, en andere zaken bij de meerderheid door de strot te duwen

8 In welk land wordt de vlag een symbool voor spruitjesnationalisten genoemd, maar worden voetballers die een behaald kampioenschap met het nationale elftal vieren door met een buitenlandse vlag te zwaaien slechts gezien als jongens die hun roots niet verloochenen ?

9 In welk land toert het kabinet vlak na de beëdiging 100 dagen door het land om zogezegd te luisteren naar wat de bevolking te zeggen heeft, maar proberen ze vervolgens het eerder in een referendum gegeven oordeel over de Europese grondwet slinks te omzeilen ?

10 In wel land wacht de politie 25 minuten met ingrijpen wanneer iemand vastgebonden op een stoel word
Doodgemarteld . En houd die zelfde politie dapper buurtbewoners in bedwang Die het slachtoffer wel willen gaan helpen? In welk land wacht de politie 25 minuten met ingrijpen wanneer iemand vastgebonden op een stoel word doodgemarteld En waar houd die zelfde politie dapper buurtbewoners in bedwang die het slachtoffer wel willen helpen?

11 In welk land krijgen meer dan 26
In welk land krijgen meer dan uitgeprocedeerde criminelen een levenslange uitkering en verblijfsvergunning?

12 R.I.P. Nederland


Download ppt "In welk land????."

Verwante presentaties


Ads door Google