De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het is voorjaar en de dagen worden langer. ‘s Morgens is het vroeger licht, ‘s avonds is het later donker. Ook de temperatuur wordt langzaamaan aangenamer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het is voorjaar en de dagen worden langer. ‘s Morgens is het vroeger licht, ‘s avonds is het later donker. Ook de temperatuur wordt langzaamaan aangenamer."— Transcript van de presentatie:

1 Het is voorjaar en de dagen worden langer. ‘s Morgens is het vroeger licht, ‘s avonds is het later donker. Ook de temperatuur wordt langzaamaan aangenamer. Het wordt weer tijd om in de tuin te gaan werken. De vertoalen staait op de volgende dia Vertoal in t Grunnegs

2 Het wordt voorjaar en de dagen worden langer. ‘s Morgens is het vroeger licht, ‘s avonds is het later donker. Ook de temperatuur wordt langzaamaan aangenamer. Het wordt weer tijd om in de tuin te gaan werken. t Is veurjoar en de doagen worden langer. Smörgens is t vrouger licht, soavends is t loater donker. t Wordt weer tied om in de toen waarken te goan. Ook de temperatuur wordt stoadegaan aangenoamer.

3 Huis Tuin Wonen Tafel Stoel Kast Bank Vijver Hoes Toen Wonen Toavel Stoul Kast Bank Viever NederlandsGrunnegs E-mail ABG


Download ppt "Het is voorjaar en de dagen worden langer. ‘s Morgens is het vroeger licht, ‘s avonds is het later donker. Ook de temperatuur wordt langzaamaan aangenamer."

Verwante presentaties


Ads door Google