De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De schoolmaatschappelijk werker De hulp bij allerlei vragen/problemen bij jou op school.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De schoolmaatschappelijk werker De hulp bij allerlei vragen/problemen bij jou op school."— Transcript van de presentatie:

1 De schoolmaatschappelijk werker De hulp bij allerlei vragen/problemen bij jou op school.

2 Sombere gedachten?

3 Vragen over seks?

4 Wordt jij gepest?

5 Een dierbaar iemand verloren?

6 Vragen over je lijf?

7 Last van onder of overgewicht?

8 Vragen over alcohol, blowen en/of drugs?

9 Ruzie thuis?

10 Problemen in je relatie?

11 Zwanger?

12 Mijn naam is Sajoel Lexmond. Ik ben moeder van twee pubers, gelukkig getrouwd, (ortho) pedagoog en schoolmaatschappelijk werkster op het Revius. Wie is de schoolmaatschappelijk werkster?

13 Geheimhouding Om ervoor te zorgen dat elke leerling terecht kan bij het SMW heb je voor een 1 ste gesprek met de smw-er geen toestemming van jouw ouders nodig. Als je 16 jaar of ouder bent mag je altijd zonder toestemming van je ouders met de schoolmaatschappelijk werker in gesprekken In speciale gevallen kunnen jongeren die jonger zijn dan 16 jaar ook zonder toestemming bij mij terecht.

14 Loop binnen bij het openspreekuur SMW Je bent van harte welkom met elke vraag. Als jij iets wilt weten of als jij graag vertrouwelijk over iets wilt praten, waarmee jij zeker niet naar jou ouders/verzorgers, vrienden of mentor wilt gaan,dan kun je op donderdagen van 11.30 tot 12.30 zonder afspraak langskomen in lokaal C3. Dit is hetzelfde lokaal als dat van de Leerlingbegeleidster. Wie weet tot ziens!


Download ppt "De schoolmaatschappelijk werker De hulp bij allerlei vragen/problemen bij jou op school."

Verwante presentaties


Ads door Google