De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Les cours de Français HB groep.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Les cours de Français HB groep."— Transcript van de presentatie:

1 Les cours de Français HB groep

2 Reste Calme & parle Français ;p
Introduction Se présenter Une pauze Se présenter La musique La fin du cours

3 Introduction Le professeur: Kassandra van Houdt Les cours de Français…
Enquête vooraf en achteraf Je gaat vandaag het volgende leren: Hoe de lessen Frans eruit (kunnen) zien Tellen tot 20 Je voorstellen in het Frans Franse muziek, als Stromae (als nog tijd is over de lekkere Franse keuken) Maar nu eerst naar de website en de vragenlijst doen….

4 INTRODUCTION Start de computer op en log in met … Welkom! Open chrome en ga naar brokledefrans.weebly.com Ga naar 1ère année en dan introductieles. Vul de eerste vragenlijst in. Wacht daarna voor verdere instructies

5 INTRODUCTION….DU FRANÇAIS
Se Présenter Een korte uitleg over het vak Frans De Methode ‘Carte Orange Navigo’ Een Kahoot quiz Klik bij de website op ‘vocabulaire’ Klik dan op KAHOOT (getallen en groeten) Vul de code die op het scherm te zien is…

6 1. SE PréSenter Je hebt nu wat basis geleerd over jezelf voorstellen….
Laten we eerst samen een liedje kijken om het makkelijker te maken… Druk daarna op de link van Quizlet ‘se presenter’ en speel 10 minuten om de woordjes en zinnen te leren. Luister ook naar de uitspraak (wel met koptelefoon als je die hebt)

7 1. SE PréSenter En nu nog een spelletje in teams om te zien wat je geleerd hebt Quizlet ‘se presenter’ Ga naar quizlet.live in je browser Vul de code in en schrijf je naam Je komt in een team. Ga met je team bij elkaar zitten. Je krijgt een woord te zien. Iemand van jullie heeft het antwoord! Wie wint er als eerste?

8 Une petite Pauze min Terug in het lokaal om 10.30!!!

9 1. SE PréSenter 15 min We gaan nu oefenen…
Je krijgt een blaadje en lees mee. Loop rond en groet verschillende mensen en stel vragen over hun naam, leeftijd, woonplaats en hobbies…IN HET FRANS;p Schrijf 3 mensen op waar je iets overeenkomstig mee hebt. Als ik mijn hand op steek, gaat iedereen zitten en ben je stil…wat kun je dan over anderen vertellen?

10 1. SE PréSenter min Bij Frans moet je niet alleen luisteren, lezen, praten, maar ook schrijven Ga naar naar de pagina ‘Écrire’ Kijk naar het voorbeeld en lees de opdracht. Ga daarna met je buurman/vrouw naar de website om jullie eigen BD te maken.

11 2. La musique française 30 min
Ga naar de pagina ‘LA CULTURE’ en dan ‘LA MUSIQUE ET CINÉMA’ Begin in tweetallen aan de opdracht over Stromae.

12 LA FIN DU COURS Ga naar 1ère année en dan introductieles.
Vul de tweede vragenlijst in. Ben je klaar? Sluit dan de computer af en ruim hem op. Hoe vond je de les? Top&Tip Une petite photo ensemble?

13 MERCI ET AU REVOIR!!!!!


Download ppt "Les cours de Français HB groep."

Verwante presentaties


Ads door Google