De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Corazón - met hart voor het kind en de wereld Een nieuw merk pyjama’s & nachthemdjes voor baby’s en kinderen Daarmee.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Corazón - met hart voor het kind en de wereld Een nieuw merk pyjama’s & nachthemdjes voor baby’s en kinderen Daarmee."— Transcript van de presentatie:

1 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Een nieuw merk pyjama’s & nachthemdjes voor baby’s en kinderen Daarmee slapen jij en je kind allebei een stuk lekkerder...

2 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Bij Corazón vind je pyjama's en nachthemdjes voor baby’s en kinderen van 0 - 7 jaar.

3 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Bij Corazón vind je pyjama's en nachthemdjes voor baby’s en kinderen van 0 - 7 jaar. Corazón betekent " hart " in het Spaans. Nachtkleertjes van Corazón zijn met liefde voor het kind en de wereld gemaakt.

4 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Comfortabel om in te slapen en spelen, maar ook leuk om te dragen...

5 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl De meeste pyjama’s zijn “ slim-fit ”. Hierdoor blijven ze tijdens het slapen en spelen goed zitten en houden ze je kindje lekker warm.

6 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Ook fijn om te weten: de nachtkleertjes van Corazón worden geproduceerd volgens de “Global Organic Textile” standaard

7 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Wist je dat bij het verbouwen van katoen ontzettend veel pesticiden worden gebruikt?

8 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Wist je dat bij het verbouwen van katoen ontzettend veel pesticiden worden gebruikt? Daarnaast worden bij gewone katoen vaak zware metalen gebruikt om de stof te verven...

9 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Bij de productie van gewoon katoen blijven er resten van giftige stoffen over in het eindproduct.

10 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Bij de productie van gewoon katoen blijven er resten van giftige stoffen over in het eindproduct. Maar gelukkig worden de pyjama’s van Corazón alleen van biologische katoen gemaakt.

11 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Met Corazón kies je niet alleen voor een mooi en comfortabel product.

12 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Met Corazón kies je niet alleen voor een mooi en comfortabel product. De nachtkleertjes worden ook duurzaam geproduceerd waarbij iedereen een eerlijk loon heeft verdiend en waar geen kinderhandjes aan te pas zijn gekomen.

13 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl En duurzaam was nog nooit zo leuk!

14 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Een goede nachtrust voor kinderen en daarmee ook een goede nachtrust voor de ouders. Als je allebei uitgerust bent heb je overdag samen meer plezier!

15 Corazón - met hart voor het kind en de wereld www.corazonkids.nlwww.corazonkids.nl Een goede nachtrust voor kinderen en daarmee ook een goede nachtrust voor de ouders. Als je allebei uitgerust bent heb je overdag samen meer plezier! Bekijk de gehele collectie online www.corazonkids.nl


Download ppt "Corazón - met hart voor het kind en de wereld Een nieuw merk pyjama’s & nachthemdjes voor baby’s en kinderen Daarmee."

Verwante presentaties


Ads door Google