De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Terugblik 2015 Verslag werkreis Benin. Pasteur Théophile is met zijn gezin verhuisd van Cotonou naar Comé en woont nu midden tussen de gemeentes. De ERCB.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Terugblik 2015 Verslag werkreis Benin. Pasteur Théophile is met zijn gezin verhuisd van Cotonou naar Comé en woont nu midden tussen de gemeentes. De ERCB."— Transcript van de presentatie:

1 Terugblik 2015 Verslag werkreis Benin

2 Pasteur Théophile is met zijn gezin verhuisd van Cotonou naar Comé en woont nu midden tussen de gemeentes. De ERCB heeft een eigen kantoor gebouwd in Djakotomé

3 Bij Théophile op bezoek in zijn nieuwe huis

4 Het kantoor van de ERCB in Djakotomé Het kantoor is bijna af. Het wordt gebruikt voor vergaderingen. Ook kunnen Théophile en eventuele gasten hier overnachten.

5 Pasteur Jacques Mputu Jacques Mputu uit Congo is ook in Benin. Hij komt twee keer per jaar om Théophile te ondersteunen

6 Landbouwgrond De ERCB heeft een stuk landbouwgrond van 10 hectare. Met de opbrengst van deze grond kunnen ze steeds meer in hun eigen behoeften gaan voorzien.

7 Conferentie We houden een conferentie met als thema: boven – binnen – buiten. Dit wordt eerst in kleine groepen voorbereid en zaterdags met alle 15 gemeenten uitgewerkt.

8 Het thema wordt toegelicht en er wordt volop gezongen

9 Zondags: gezamenlijke kerkdienst

10 Met daarna een gezamenlijke maaltijd

11 Kortom: een mooie reis waarin we mochten zien dat het goed gaat met de ERCB. Er waren goede gesprekken, we zien groei en vertrouwen! Daar zijn we God dankbaar voor.


Download ppt "Terugblik 2015 Verslag werkreis Benin. Pasteur Théophile is met zijn gezin verhuisd van Cotonou naar Comé en woont nu midden tussen de gemeentes. De ERCB."

Verwante presentaties


Ads door Google