De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Doopdienst van Maarten en Olivier Teeuwen en Romy Groeneveld zondag 14 november 2010 Thema: “Water….. niet de dood, maar het leven” Exodus 1: 22 – 2: 1.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Doopdienst van Maarten en Olivier Teeuwen en Romy Groeneveld zondag 14 november 2010 Thema: “Water….. niet de dood, maar het leven” Exodus 1: 22 – 2: 1."— Transcript van de presentatie:

1 Doopdienst van Maarten en Olivier Teeuwen en Romy Groeneveld zondag 14 november 2010 Thema: “Water….. niet de dood, maar het leven” Exodus 1: 22 – 2: 1 - 10

2

3 Het bloemstuk is gemaakt in een mand, zoals Mozes in een mand van papyrus lag in het water van de Nijl. Rondom de mand blauw en groen organza als water.

4 Drie gelijke stukken als één stuk voor de drie dope- lingen: De tweeling Maarten en Olivier en Romy.

5 Het handvormige blad is Gods hand waarin jullie, “de witte bloemen” schuilen en gedragen worden. De witte ring is Gods zorg die jullie altijd zal omringen.

6 Het water van de doop is ten leven. Mogen jullie groeien in geloof en hoop en liefde voor de Vader, de Zoon en de Heilige Geest in wiens naam jullie gedoopt zijn.

7


Download ppt "Doopdienst van Maarten en Olivier Teeuwen en Romy Groeneveld zondag 14 november 2010 Thema: “Water….. niet de dood, maar het leven” Exodus 1: 22 – 2: 1."

Verwante presentaties


Ads door Google