De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Film Beschikbare tijd Acteurs en crue Werken aan de film tijdens de muziekles Script Storyboard Ontstaan van een film iMovie op iPad Presentaties met het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Film Beschikbare tijd Acteurs en crue Werken aan de film tijdens de muziekles Script Storyboard Ontstaan van een film iMovie op iPad Presentaties met het."— Transcript van de presentatie:

1 Film Beschikbare tijd Acteurs en crue Werken aan de film tijdens de muziekles Script Storyboard Ontstaan van een film iMovie op iPad Presentaties met het onderwerp film.

2 Beschikbare tijd Rond in de beschikbare tijd je project af. Als je weinig tijd hebt, beperk dan het aantal scenes en plannen. Als je lang van te voren begint, maak dan direct een overzicht van de acties die je wilt ondernemen en maak een planning. b.v. Als je meedoet aan het filmfestival in 2017 kan je het beste al in september beginnen. Het thema van het filmfestival is “romantiek”. Foto’s van eerdere filmfestivals op het PNC.

3 Acteurs en crue Maximaal drie deelnemers kunnen hun bijdrage laten tellen als presentatie film voor het vak muziek. Kies hiervoor de medewerkers die het meeste hebben gedaan bij de productie van de film. Je kunt in een andere rol meewerken aan de film. Maak filmmuziek met Garageband. Of neem live muziek op met garageband voor de film. Dat telt als optreden met Garageband. (er is een geluidsdichte studio). Via Garageband komt de “soundtrack” van de film tot stand. Dans in de film. Dat telt als optreden dans. Speel / zing / rap live muziek. Dit telt als presentie voor dat onderdeel. Als singer-songwriter componeer je een lied of stuk muziek voor de film. Je doet dan mee met het onderdeel singer-songwriter.

4 Werken aan de film tijdens de muziekles Maximaal vier leerlingen per les mogen het lokaal verlaten om te werken aan de film. Vraag altijd eerst toestemming aan de docent en laat eerst een duidelijk plan zien en de taakverdeling. Extra mogelijkheden om te werken aan de film: Werken aan de dans kan in het trappen huis grenzend aan het muzieklokaal. Opnemen kan in de geluidsdichte studio voor het onderdeel Garageband.

5 Script Schrijf een script. Verdeel het script in scenes. Hou rekening met de beschikbare tijd.

6 Storyboard Maak een storyboard. Dit lijkt een beetje op een stripverhaal. Vergeet niet om cameraposities in het storybord te verwerken.

7 Ontstaan van een film Doorgaans start men met een script. Je kunt ook zoeken naar iets bijzonders waar je een film omheen kunt maken. Onderdelen van een film: Script / samenvatting Storyboard Planning Regie Acteurs Muziek Camera Montage Special effects Etc.

8 iMovie op iPad Gebruik deze informatie als je je iPad professioneler wilt gebruiken. https://www.youtube.com/watch?v=J2mKeAmEwOM

9 Presentaties met het onderwerp film Presenteer jouw film via Apple TV in het muzieklokaal Presenteer jouw film bij een muziekvoorstelling muziekvoorstelling Presenteer jouw film bij het filmfestival. Succes!


Download ppt "Film Beschikbare tijd Acteurs en crue Werken aan de film tijdens de muziekles Script Storyboard Ontstaan van een film iMovie op iPad Presentaties met het."

Verwante presentaties


Ads door Google