De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BEGINSCHERM STAAT KLAAR ? DE FOTO’S ZIJN INGEVOEGD ALSOOK DE ACHTERGROND. DE OVERGANGEN EN EFFECTEN ZIJN GEPLAATST!!!??? DAN GAAN WE, INDIEN NODIG, ER.

Verwante presentaties


Presentatie over: "BEGINSCHERM STAAT KLAAR ? DE FOTO’S ZIJN INGEVOEGD ALSOOK DE ACHTERGROND. DE OVERGANGEN EN EFFECTEN ZIJN GEPLAATST!!!??? DAN GAAN WE, INDIEN NODIG, ER."— Transcript van de presentatie:

1 BEGINSCHERM STAAT KLAAR ? DE FOTO’S ZIJN INGEVOEGD ALSOOK DE ACHTERGROND. DE OVERGANGEN EN EFFECTEN ZIJN GEPLAATST!!!??? DAN GAAN WE, INDIEN NODIG, ER OOK TEKST BIJ PLAATSEN. WE BEKIJKEN 2 MANIEREN !!!! RAYMOND BRIGEZ

2 FOTO INGEVOEGD EN ACHTERGROND GEPLAATST. EN JE FOTO IS GESELECTEERD !!!!!!!?????

3 KLIK NU OP HET ICOONTJE « WORDART « ONDERAAN OP DE WERKBALK.

4 DAN KRIJG JE DIT NIEUWE WERKSCHERM

5 JE KAN KLIKKEN OP 25 VERSCHILLENDE LETTERVORMEN. IK KOOS VOOR HET AANGEGEVEN TYPE. WIL JE DE TEKST VERTICAAL INVOEGEN DAN KLIK JE OP EEN VAN DE 5 MOGELIJKHEDEN RECHTS OP HET SCHERM.

6 KLIK NU OP OK

7 EEN VOLGEND DEELVENSTER OPENT ZICH.

8 JE KAN NU EEN GEPAST LETTERTYPE UITKIEZEN DOOR TE KLIKKEN EN TE SCROLLEN OP HET ZWARTE PIJLTJE.

9 NA HET LETTERTYPE VAN JOUW KEUZE UITGEKOZEN TE HEBBEN, KLIK JE NU OP DE LETTER B BOVENAAN.

10 JE SELECTEERT NU JE TEKST DOOR MET DE CURSOR ACHTERAAN DE TEKST TE STAAN EN MET INGEDRUKTE LINKERMUISKNOP OVER DE TEKST TE GLIJDEN. Dus van achter naar voor!!!!

11 TOT JE TEKST HELEMAAL BLAUW GESELECTEERD IS.

12 JE KAN DESGEWENST OOK DE GROOTTE VAN JE LETTERS NOG AANPASSEN. KLIK OP HET PIJLTJE EN VERANDER HET CIJFER. HOE HOGER HET CIJFER HOE GROTER DE LETTER.

13 TYP NU JE TEKST IN.

14 EN KLIK OP OK

15 DE INGETYPTE TEKST STAAT NU IN HET MIDDEN VAN JE FOTO.

16 JE ZIET OOK DAT DE TEKST GESELECTEERD IS AAN DE WITTE BOLLETJES AAN DE RANDEN.

17 HIERDOOR KAN JE DE TEKST EN VERPLAATSEN EN OF UITREKKEN DOOR AAN DE WITTE BOLLETJES MET INGEDRUKTE LINKERMUISKNOP TE TREKKEN.

18 JE TREKT JE TEKST ONDER JE FOTO DOOR IN HET MIDDEN MET JE CURSOR TE GAAN STAAN EN DE TEKST NAAR BENEDEN TE TREKKEN MET INGEDRUKTE MUISKNOP.

19 OEFENSTOF GENOEG OM ENKELE UURTJES BEZIG TE ZIJN. PROBEER EENS ALLE MOGELIJKE LETTERCOMBINATIES UIT ALSOOK LETTERGROOTTE EN LETTERTYPES. VEEL OEFENPLEZIER.!!!!! WORDT VERVOLGD RAYMOND BRIGEZ


Download ppt "BEGINSCHERM STAAT KLAAR ? DE FOTO’S ZIJN INGEVOEGD ALSOOK DE ACHTERGROND. DE OVERGANGEN EN EFFECTEN ZIJN GEPLAATST!!!??? DAN GAAN WE, INDIEN NODIG, ER."

Verwante presentaties


Ads door Google