De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Operatieassistentie Les 3. Wat moet je kennen/kunnen? Afspraak inplannen en informeren eigenaar Ontvangst van de patiënt en de eigenaar Voorbereiding.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Operatieassistentie Les 3. Wat moet je kennen/kunnen? Afspraak inplannen en informeren eigenaar Ontvangst van de patiënt en de eigenaar Voorbereiding."— Transcript van de presentatie:

1 Operatieassistentie Les 3

2 Wat moet je kennen/kunnen? Afspraak inplannen en informeren eigenaar Ontvangst van de patiënt en de eigenaar Voorbereiding van de patiënt Voorbereiding van de OK en klaarleggen benodigde materialen Persoonlijke hygiëne en assisteren tijdens de operatie Monitoren van de patiënt tijdens de operatie Begeleiden van de recovery van het dier Opruimen van de OK Schoonmaken en steriliseren van de gebruikte instrumenten Patiënt meegeven naar huis

3 Opdracht Je hebt Noortje samen met de dierenarts onder narcose gebracht, een infuus aangelegd en geïntubeerd. Vervolgens is het jouw taak om het operatiegebied te scheren en te wassen. Opdracht: -Bestudeer hoofdstuk 3 van het boek operatie assistentie -Maak een instructiekaart voor het scheren en wassen van een teef voor een sterilisatie.

4

5

6

7


Download ppt "Operatieassistentie Les 3. Wat moet je kennen/kunnen? Afspraak inplannen en informeren eigenaar Ontvangst van de patiënt en de eigenaar Voorbereiding."

Verwante presentaties


Ads door Google