De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

aQuestora is een neutrale actieve operator met specifieke ideeën over de benutting van een glasvezelwerk als een ware nutsvoorziening voor IEDEREEN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "aQuestora is een neutrale actieve operator met specifieke ideeën over de benutting van een glasvezelwerk als een ware nutsvoorziening voor IEDEREEN."— Transcript van de presentatie:

1

2 aQuestora is een neutrale actieve operator met specifieke ideeën over de benutting van een glasvezelwerk als een ware nutsvoorziening voor IEDEREEN

3 De telecomwereld heeft slapend en wel niet in de gaten dat onze wensen drastisch zijn veranderd

4 Omdat we zelf die drastische veranderingen niet altijd goed zien is het moeilijk om te bepalen wat nodig is

5 Het is nog maar kort geleden dat Twitter, Whatsapp, Facebook, Tinder etc. niet bestonden… Waarom ? Omdat deze diensten simpelweg niet mogelijk waren ! Het is nog maar kort geleden dat Twitter, Whatsapp, Facebook, Tinder etc. niet bestonden… Waarom ? Omdat deze diensten simpelweg niet mogelijk waren !

6 In feite heeft de exponentieel toenemende bandbreedte deze diensten mogelijk gemaakt. Dat smaakt naar meer ! In feite heeft de exponentieel toenemende bandbreedte deze diensten mogelijk gemaakt. Dat smaakt naar meer !

7 Deze ontwikkeling heeft ons bewuster gemaakt van wat er mogelijk is … Ook heeft het aan het licht gebracht dat een aantal aspecten een heel ander inzicht vergen Deze ontwikkeling heeft ons bewuster gemaakt van wat er mogelijk is … Ook heeft het aan het licht gebracht dat een aantal aspecten een heel ander inzicht vergen

8 De zogenaamde ‘millenniums’ maken op dit moment de dienst uit en niet de banken, politici, grote providers en andere fossiele instanties …

9 Zo is het niet meer zo dat iedereen alles wil bezitten, maar wel wil iedereen er toegang tot hebben !!

10 De ‘Milleniums’ kopen geen auto’s, huizen, fietsen etc. meer, maar willen wel er gebruik van maken. Bezit is UIT. De ‘Milleniums’ kopen geen auto’s, huizen, fietsen etc. meer, maar willen wel er gebruik van maken. Bezit is UIT.

11 Zo ook downloaden en opslaan op harde schijven, TV kijken en opnemen… We willen simpelweg toegang tot alles. Access ! Ongestoord en vrij. Zo ook downloaden en opslaan op harde schijven, TV kijken en opnemen… We willen simpelweg toegang tot alles. Access ! Ongestoord en vrij.

12 Dat kan alleen door een goede, betrouwbare connectivity en dat is GLASVEZEL.

13 aQuestora is een neutrale actieve operator met specifieke ideeën over de benutting van een glasvezelwerk als een ware nutsvoorziening voor IEDEREEN


Download ppt "aQuestora is een neutrale actieve operator met specifieke ideeën over de benutting van een glasvezelwerk als een ware nutsvoorziening voor IEDEREEN."

Verwante presentaties


Ads door Google