De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Piraatje Stef. Hier is mijn schat. Een kist vol met goud en zilver. Wat is de kist zwaar….. Poe! Poe! Ik zweet veel. De zon is heet. Het zand ook. Ahoy!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Piraatje Stef. Hier is mijn schat. Een kist vol met goud en zilver. Wat is de kist zwaar….. Poe! Poe! Ik zweet veel. De zon is heet. Het zand ook. Ahoy!"— Transcript van de presentatie:

1 Piraatje Stef

2

3 Hier is mijn schat. Een kist vol met goud en zilver. Wat is de kist zwaar….. Poe! Poe! Ik zweet veel. De zon is heet. Het zand ook. Ahoy! Piraat, ik ben Stef.

4 Ik rust hier uit. Bij de boom. Zzzzz…..Zzzzz……. Ik slaap al. Ik schrik…. Au! Een noot op mijn neus. Een bult op mijn hoofd. Waar ben ik? Waar moet ik heen? Ik weet het niet meer. Ik ben de weg kwijt. Hoe kom ik bij mijn schip? Waar is mijn schip?

5

6 Stap 1: loop naar de reus. Stap 2: sluip om de reus. Stap 3: zwem door het meer. Stap 4: loop door het bos Stap 5: klim op de berg. Stap 6: zoek het kruis. Dit is de weg naar de schat! Hoe loop ik dan weer naar mijn schip?

7 Stap 1: klim op de berg. Stap 2: loop door het bos. Stap 3: zwem door het meer. Stap 4: loop naar de reus. Stap 5: sluip om de reus. Stap 6: loop naar het schip. Dat klopt! Kom we gaan!

8 Ik klim over de zwarte berg. Wat een eind…..

9 Ik loop door een bos. Er is niet veel licht…. Ik vind het eng en ik ben bang.

10 Daar is het meer. Er zwemt een draak. Ik moet door het meer om bij mijn schip te komen. Wat is het koud…. brrrrr Ik voel iets…. Het is toch niet de ……… draak!

11 Wauw! Dat is het bed van reus. Hij slaapt. Ik moet stil zijn. Zacht sluip ik om hem heen.

12 Na een lange tocht, weer bij mijn boot. Wat ben ik nu kwijt?

13 Oeps….. De schat ligt nog bij het kruis.

14 Het einde.

15 Dit boek is gemaakt door: Arda Emma Gus Aytekin Daan Dewy Melek-Hilal Dani Berat Joy Saar Jill Aylin Selma Ljutvija Boaz Wybe Melisa Tycho Brooklyn Samed Emily Juf Bouda Danilo Tijn Jurre Sion Aysegül Jacky Tuur Meester Mitchell


Download ppt "Piraatje Stef. Hier is mijn schat. Een kist vol met goud en zilver. Wat is de kist zwaar….. Poe! Poe! Ik zweet veel. De zon is heet. Het zand ook. Ahoy!"

Verwante presentaties


Ads door Google