De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Peter Diem Koeien. Wie is die Peter? Kunstenaar uit Nederland. Veel voorkomend thema in zijn werk: koeien. Gebruikt veel felle kleuren, geen wit meer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Peter Diem Koeien. Wie is die Peter? Kunstenaar uit Nederland. Veel voorkomend thema in zijn werk: koeien. Gebruikt veel felle kleuren, geen wit meer."— Transcript van de presentatie:

1 Peter Diem Koeien

2 Wie is die Peter? Kunstenaar uit Nederland. Veel voorkomend thema in zijn werk: koeien. Gebruikt veel felle kleuren, geen wit meer zichtbaar op het doek. Techniek: hij brengt de verf grof op het doek aan. Met penseel en vingers wordt de verf over het doek verdeeld. Dikke, zwarte contourlijnen omlijnen de koe. De koe is beeldvullend.

3 AHA! KOEIEN!

4

5

6

7

8 INSTRUCTIE 1.NEEM EEN WIT BLAD PAPIER. 2.MAAK ZELF EEN SCHETS VAN EEN KOE OF EEN ANDER BOERDERIJDIER. VUL JE HELE BLAD MET DE SCHETS, MAAK HET GROOT GENOEG. TOON JE SCHETS AAN JUF JUTTA OF JUF TINNEKE. PAS DAN MAG JE AAN JE DEFINITIEVE VERSIE BEGINNEN. 3.NEEM EEN STUK SCHILDERKARTON EN TEKEN JE SCHETS HIEROP OVER. ! !! NEEM DE TIJD OM ER IETS MOOIS VAN TE MAKEN. 4.KIES EEN VIERTAL KLEUREN WAARMEE JIJ JE SCHETS WIL INKLEUREN, REKENING HOUDEND MET DE KENMERKEN VAN HET WERK VAN PETER DIEM. 5.SCHILDER DAARNA DE ACHTERGROND. 6.OMLIJN DE CONTOUREN VAN JE KOE MET ZWARTE VERF. 7.VERGEET NIET JE WERK TE SIGNEREN, NET ZOALS PETER DIEM DIT DOET. 8.LEG JE WERKJE ACHTERAAN IN DE KLAS EN RUIM ALLE ROMMEL NETJES OP.


Download ppt "Peter Diem Koeien. Wie is die Peter? Kunstenaar uit Nederland. Veel voorkomend thema in zijn werk: koeien. Gebruikt veel felle kleuren, geen wit meer."

Verwante presentaties


Ads door Google