De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en."— Transcript van de presentatie:

1 Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en vochtig zijn.“ „Wie beweert nu zo iets?" "Boze tongen."

2 De vijf verschillende Penis formaten: Klein Middel Groot Oh mijn God! Zijn die er ook in het wit?

3 Twee Epileptische Patienten komen elkaar tegen. Zegt de ene tegen de ander: „Ik heb gehoord dat jij de BREAKDANCE-wedstrijd gewonnen hebt?" "Ja, ja, maar eigenlijk wilde ik alleen maar een Cola halen."

4 Twee omaatjes staan naaks in de rivier te vissen. Kreunt er ééntje opeens „AHAHAHA, Volgens mij is er me eentje door de lappen gegaan."

5 Wat heeft men als men alle Turken en Marokanen verhuisd naar de Sahara? Zand tekort.

6 „ Heeft u al een danspartner voor de volgende dans?" "Oh nee, ik ben nog vrij." „Mooi, zou U dan mijn biertje kunnen vasthouden?"

7 In de huwelijksnacht zegt de vrouw na twee uur opeens: "Ik kan niet meer!" Zegt de Man: „Aléh, kom op. We gaan nog ffkes door." Na nog een uurtje bezig geweest te zijn zegt de vrouw: „Ik kan echt niet meer!" Maar de man weet van geen ophouden. Na nog een uurtje bezig te zijn geweest zegt de man opeens: „Zo, nu zul je me twee uurtjes niet meer zien.“ „Hoezo", vraagt de Vrouw, "ga je voor het ontbijt op bed zorgen, en lekkere verse broodjes halen?" " Nee", zegt hij, „Ik ga je nu van achteren nemen."

8 Vader komt na een lange dag werken ´s avonds thuis en hoort vanaf de kamer van zijn dochter rare geluiden. Bezorgd zoals hij is, loopt hij de trap op en kijkt door het sleutelgat van de slaapkamerdeur van zijn dochter. Daar zag hij dat zijn dochter zich zelf aan het bevredigen was met een chiquita banaan. De volgende morgen komen moeder de vrouw en dochter naar beneden en zien ze pa met een banaan aan een touwtje door het huis lopen. Wat ben jij aan ´t doen? Vraagt moederke lief. Ik laat onze schoonzoon het huis ffkes zien!!!!

9 Zoonlief: "Papa mag ik jouw zaklamp vanavond lenen?" Vader: "Waarvoor heb je die nodig?" Zoonlief: „We willen vananvond na het stappen nog wat met de meiden rotzooien in het park." Vader: „Daar hadden wij vroeger geen zaklamp voor nodig." Zoonlief: „Nee, dat geloof ik je. Maar ik maak niet de zelfde fout als jij. Ik heb toch liever een knap iemand. Heb je ma al eens gezien bij daglicht?."

10 Komt er een 94 jarige helemaal opgefokt bij de dokter: "Doktor, ik snap er niks van, ik kan het niet begrijpen!" zegt hij. "Ik ben 94 jaar oud, mijn vrouwtje is 25 en is in verwachting. Ik begrijp er niets van?" Zegt de dokter: „Nou, ffkes rustig ja. Stelt U zich eens voor, U loopt op zondag door het bos en u ziet polts een haas tussen de bomen zitten. U neemt uw wandelstok, richt op de haas en roept „Peng“ en de haas valt dood neer op de grond." "Ja, dat is zo klaar als een klontje!" zegt de oude man. „Dan heeft iemand anders geschoten." „Ziet U", zegt de dokter, „U begrijpt het dus wel."

11 Er zit een oud opaatje in de trein de hele reis voor zich uit te staren. Tegenover hem zit een punker met een rode hanekam, Plotseling snauwt de punker tegen dat opaatje: „He ouwe gek, waarom zit je me zo aan te gapen? Heb ik soms iets van je aan? Wat mot je van me" Waarop het opaatje verbauwereerd antwoordt: "Ik heb in mijn jeugd nogal wat kattekwaad uitgehaald. En zo heb ik door gebrek aan een vrouw, geregeld de kippen en de haan van de buren genaaid. Nu vraag ik me al de hele tijd al af, of jij mijn zoon zou kunnen zijn."


Download ppt "Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en."

Verwante presentaties


Ads door Google