De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Greet Valck Raadgever sociale economie Kabinet van minister Homans, Vlaams viceminister-president Naar een toekomst met meer samenwerking en doorstroom.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Greet Valck Raadgever sociale economie Kabinet van minister Homans, Vlaams viceminister-president Naar een toekomst met meer samenwerking en doorstroom."— Transcript van de presentatie:

1

2 Greet Valck Raadgever sociale economie Kabinet van minister Homans, Vlaams viceminister-president Naar een toekomst met meer samenwerking en doorstroom

3 Debat We keren de belangrijkste doorstroomaanbevelingen uit het werkveld binnenstebuiten. Experts reiken vanuit hun ervaring creatieve oplossingen aan. Kopstukken Francis Beunnens (personeelsdirecteur Westvlees) Sonja Teughels (senior adviseur arbeidsmarkt Voka) Wim Geirnaerdt (adjunct-directeur UNIZO O.-Vl.) Peter Leyman (directeur Ryhove) Bert Boone (directeur Compaan) Moderator Nic Balthazar #SamenStromen

4

5 “In het kader van het congres Samen Stromen, dat komende maandag georganiseerd wordt door de Vlaamse overheid, roept Stroomopwaarts bedrijven op een lans te breken voor inclusief ondernemen, en om de kloof tussen de sociale en reguliere economie te overbruggen. … Om de kloof te dichten heeft het netwerk een aantal aanbevelingen geformuleerd voor de overheid.” We lezen even mee…

6

7 Voer motiverende quota in, waarbij bedrijven beloond worden als ze doorstromers tewerkstellen. Aanbeveling Welke stimuli/maatregelen/beloningen kunnen we koppelen aan quota zodat ze motiverend worden voor bedrijven?

8 Van 14 september tot 8 oktober liep de campagne 'De sleutel tot succes'. Met 50+ getuigenissen, 35.000+ Tweet weergaven, 4.000+ bezoekers op de website, 112.000 kaderleden bereikt via de Radio 1-spot en 460.000 lezers van de kwaliteitspers via de artikels in De Tijd, De Standaard en Trends blikken ze vanuit Groep Maatwerk tevreden terug op deze campagne.

9 Voer een actieve marketingcampagne naar bedrijven, om doorstroom op de agenda te krijgen en sociale economie en haar sterke punten te leren kennen. Aanbeveling Bouwen we verder op campagnes uit het verleden of zetten we een nieuwe campagne op? Hoe ziet die er dan uit?

10

11

12 Simuleer een samenwerking in het werkveld, ga samen aan de slag. Aanbeveling Hoe kunnen we de drempels tot duurzame samenwerking verlagen en elkaar vinden?

13 Tot slot


Download ppt "Greet Valck Raadgever sociale economie Kabinet van minister Homans, Vlaams viceminister-president Naar een toekomst met meer samenwerking en doorstroom."

Verwante presentaties


Ads door Google