Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdAnneleen Koning Laatst gewijzigd meer dan 9 jaar geleden
1
Voor de consumptie (een overzichtje)
Plantenfamilies Voor de consumptie (een overzichtje)
2
Annonaceae Zuurzak, Cherymoya gebruik: vruchten Myristicaceae Nootmuskaat Gebruik: als specerij Let op: giftig
3
Lauraceae Laurier, Advocado en Kaneel Piperaceae Specerij
4
Moraceae Moerbijen en vijgen Vruchten Passifloraceae Passievruchten vruchten
5
Curcubitaceae Komkommers, meloenen, Courgettes Vruchten Cruciferaceae Kolen en ‘kersen Groenten
6
Rosaceae Appels peren etc. Bramen, frambozen Vruchten Leguminosae Bonen (en erwten) Vruchten en zaden
7
Rutaceae Citrusvruchten en Ruit Vruchten en als kruid Schermbloemigen Peen, Venkel, Koriander Wortels en als kruid vaak giftig
8
Solanaceae Nachtschadeachtigen Aardappel, tomaat aubergine, paprika Knollen en vruchten vaak giftig Lamiaceae Lipbloemigen Roosmarijn, thijm, salie Kruiden
9
Monocotylen (eenzaadlobbigen)
Graminae (Grassen) Zaden Musaceae Bananen Vruchten Ook als kookgerei
10
Zingiberaceae Gemberachtigen wortels en bladeren als specerij Palmae Palmen vruchten en stengels
11
Liliaceae Uien, prei en look Bladeren en wortels Als groente Vaak giftig Maranthaceae Arrowroot Knollen Als zetmeelbron
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.