Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdEsmée Koning Laatst gewijzigd meer dan 9 jaar geleden
2
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
de NVWA (voedsel-en warenautoriteit) let op de veiligheid van voedsel, of andere producten. Hun doel is om de gezondheid van mensen en dier te beschermen De NVWA kijkt of restaurants/producten zich aan de wetten en regels houden. Ze doen onderzoek naar risico’s voor de gezondheid, beoordeeld hoe groot die risico’s zijn.
3
Labelen van producten als je iets hebt gemaakt,
kan je er meteen opschrijven wanneer je het hebt gemaakt, tot wanneer het houdbaar is en wat het is.
4
Aan wat moet het keukenpersoneel voldoen?
1. hygiënisch werken 2. veiligheid 3. netjes werken
5
Waar moet je opletten als je een snijplank aanschaft
Een kunstof snijplank. een voor groenten en een voor vlees.
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.