De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Boekbespreking Boris Claus

Verwante presentaties


Presentatie over: "Boekbespreking Boris Claus"— Transcript van de presentatie:

1 Boekbespreking Boris Claus
De griezelbus 3 Boekbespreking Boris Claus

2 inhoud Schrijver Hoofdpersonen Samenvatting Stukje voorlezen Vragen
Eind, vragen, tips en opmerkingen

3 Schrijver paul van loon
57 jaar Door tekening gaan schrijven Meer dan 100 boeken Vaak bekroond Paul van loon is 57 jaar. Op zijn 22ste is hij gaan schrijven, eigenlijk door toeval. Hij had een tekening gemaakt met een verhaal er bij. Dat had hij naar de krant gestuurd. Ze vonden het leuk en wilden meer verhalen. Op zijn 28e verscheen zijn eerste boek met de titel “Boven op tante Agaat” Nu heeft al meer dan 100 boeken geschreven! Vooral griezelverhalen voor kinderen. De boeken van paul van loon zij vaak bekroond door de kinderjury.

4 hoofdpersonen Lydia randy Shakir Richard Berry P. Onnoval Eddy C.
Meester Jacques Lydia, shakir, richard, berry en randy zijn kinderen in de klas. En meester Jacques is de meester. p. Onnoval is de slechte vampier. Eddy. C is het hulpje van p. Onnoval.

5 samenvatting Schoolreis autotron Griezelbus met Eddy C. Naar AW
P. Onnoval wil kinderen dood Spelletjes der dood Meester Jacques redt kinderen Computer overbelast Eddy C. is weg Meester en kinderen veilig Lyndia, shakir, berry, en richard gingen met de kinderboeken week naar de autotron met meester jacques. Ze vonden het maar saai dus gingen ze naar een spelletje hal. De kinderen werden meegezogen in het spel de griezelbus. Met de griezel bus gaan naar de anderen werklijkheid (aw) Daar kwamen ze eddy c en p. Onneval tegen. p. Onneval is een vampier die de kinderen dood en in zijn macht hebben. Hij heeft eddy c al in zijn macht, het is het hulpje. p. Onneval heeft veel plannen om de kinderen te doden. Hij heeft randy (een andere jongen) bijvoorbeeld in een vampieren spel gezogen. meester jacques heeft een vermoeden er wat kinderen weg zijn dus hij gaat op onderzoek uit. Hij ziet dat de kinderen in het spel vastzitten. Hij rukt ze eruit maar de gamecomputer raakt overbelast. Eddy c (die in de computer zit) zit vooreeuwig in de aw. De kinderen en meester gaan terug naar de klas.

6 Voorlezen Bladzijde 41 en 42 Ik ga bladzijde 41 en 42 lezen.

7 Vragen Waar speelt het verhaal af? Autotron en AW
Noem drie hoofdpersonen? Eddy C, P. Onnoval, meester Jacques, Lydia, Shakir, Berry, Richard Hoeveel boeken heeft Paul van Loon geschreven? Meer dan 100 Waar staat AW voor? Andere Werkelijkheid

8 eind Dit was mijn boekbespreking Hopelijk vonden jullie het leuk.


Download ppt "Boekbespreking Boris Claus"

Verwante presentaties


Ads door Google