De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kiezen is een kunst, want……

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kiezen is een kunst, want……"— Transcript van de presentatie:

1 Kiezen is een kunst, want……
Kiezen is een kunst, want…… ik weet het niet…...als nu eens…..maar stel je voor dat…..ik durf niet want…..je zult altijd zien dat……voor je het weet is er weer……ik wil het risico niet lopen dat…….wat kan ik nu verwachten……als het nu eens anders loopt…..ik zie door de bomen…… ik wacht liever af tot…..zo zit ik nu eenmaal in elkaar…… En dan? ik kan niet tegen onzekerheid……jij hebt gemakkelijk praat…..het valt toch altijd tegen…….stel dat……kan ik op mijn gevoel vertrouwen?

2 Wist u dat? Het advies van ouders en vrienden een hele belangrijke rol spelen bij de schoolkeuze. Het individueel advies op school een belangrijke informatiebron is bij de schoolkeuze.

3 Hoe helpt u uw kind bij de studiekeuze?
Hoe helpt u uw kind bij de studiekeuze? Praten aan de keukentafel……… Bezoek samen opleidingsmarkt en opendag op HBO/WO instelling Stimuleer proef studeren, meelopen met student en/of beroepsbeoefenaar. Kijk voor informatie op de site van de instelling.

4 Wanneer zijn er informatie avonden?
Wanneer zijn er informatie avonden? 29 januari :Voorlichting “beroepen in de praktijk”, BRC 3 februari :Opleidingsmarkt WO, Zaanlands Lyceum 10 februari :Opleidingsmarkt HBO, Pascal College

5 Waar kunt u informatie vinden?
Waar kunt u informatie vinden? Voor opendagen, proefstuderen, meeloopdagen, masterclasses en andere voorlichtingsactiviteiten, kijk op de site van de instelling!

6 Afspraak maken? Dinsdag, woensdag en donderdag t.demoel@bertrand.nl
Afspraak maken? Dinsdag, woensdag en donderdag


Download ppt "Kiezen is een kunst, want……"

Verwante presentaties


Ads door Google