De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Toiletjuffieeeeee. Een vrouw fietst door Rotterdam, met op haar bagagedrager 2 grote vuilniszakken, waarvan er in een zak een gat zit, en er vallen iedere.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Toiletjuffieeeeee. Een vrouw fietst door Rotterdam, met op haar bagagedrager 2 grote vuilniszakken, waarvan er in een zak een gat zit, en er vallen iedere."— Transcript van de presentatie:

1 Toiletjuffieeeeee

2 Een vrouw fietst door Rotterdam, met op haar bagagedrager 2 grote vuilniszakken, waarvan er in een zak een gat zit, en er vallen iedere keer briefjes van 20 euro uit die zak. Een vrouw fietst door Rotterdam, met op haar bagagedrager 2 grote vuilniszakken, waarvan er in een zak een gat zit, en er vallen iedere keer briefjes van 20 euro uit die zak.

3 De politie ziet dat en houdt haar aan: Mevrouw, er vliegen een heleboel briefjes van 20 euro uit die zak.. De politie ziet dat en houdt haar aan: Mevrouw, er vliegen een heleboel briefjes van 20 euro uit die zak..

4 Verdomme zegt die vrouw, dan moet ik zo snel mogelijk terug om die briefjes weer op te pakken.

5 Nou..Momentje, zegt de agent, waar heeft u 20 eurobriefjes eigenlijk vandaan..? Gestolen?

6 Nee, zegt de vrouw, ik heb tuintje, vlak naast het FEYENOORD stadion, en ze komen dan vaak om te plassen, zo mijn tuintje in...!!!

7 Maar ik laat dat niet ongemoeid...Ik ga dan achter een bosje staan met een heggenschaar, en als eentje zijn piemel door dat bosje steekt, laat ik die heggenschaar zien, en zeg: 20 euro, of je lul eraf...!!!

8 De agent moet lachen en vind het een goed idee. Maar wat zit er dan in die andere zak...??? Tja..., zegt de vrouw, ze betalen natuurlijk niet allemaal...!!!

9


Download ppt "Toiletjuffieeeeee. Een vrouw fietst door Rotterdam, met op haar bagagedrager 2 grote vuilniszakken, waarvan er in een zak een gat zit, en er vallen iedere."

Verwante presentaties


Ads door Google