De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Danny Schalkwijk R3Ki ( Economie presentatie )

Verwante presentaties


Presentatie over: "Danny Schalkwijk R3Ki ( Economie presentatie )"— Transcript van de presentatie:

1 Danny Schalkwijk R3Ki ( Economie presentatie )
Consumptief Krediet Danny Schalkwijk R3Ki ( Economie presentatie )

2 Inleiding 1: Het Voorwoord 2: De doelstelling ( Smart gebonden)
3: Vergelijkend waren onderzoek 4: Leenvormen 5: de beste Leenvorm voor mij 6: Conclusie 7: einde

3 Voorwoord. In mijn presentatie laat ik zien, wat voor Plafond je het beste kan nemen, welk stukadoor bedrijf en de beste schilder.

4 De Doelstelling ( Smart Gebonden )
Ik wil een plafond aanschaffen, in de prijsklasse euro, wit geschilderd met een lening die het beste bij mij past. Ik wil het op gaan bekijken, bestellen en afronden.

5 Vergelijkend warenonderzoek.
Welk Bedrijf? Prijs? Wat kunnen ze? Hoe lang gaat het duren? Kwaliteit SWVH Bouwsystemen 1100 Euro, In termijnen. Zonder Schilder. 20-25 Uur. **** Stucadoorsbedrijf De Parel 1600, Handje Contantje. Met Schilder. 23-30 Uur. *** Stucadoorsbedrijf A.J. Scholman 1550, helft begin, helft einde 25-35 Uur Schilders- en Stucadoorsbedrijf Topa 1600, in 4 keer. Met Schilder, en behangklaar. 30-40 uur. *****

6 Leenvormen. Wat is lenen? Geld van anderen gebruiken om iets te kunnen kopen, het terug betalen van de lening heet aflossen. Persoonlijke lening – Je betaald in termijnen, met goed overzicht. Doorlopend Krediet. - Termijnen, wat je hebt afgelost, mag je weer opnemen. Salaris Krediet – Rood staan tot een afgesproken bedrag. Koop op afbetaling – Een vast bedrag aan het begin, betalen in termijnen. Huurkoop – Als alles is betaald, ben je pas de eigenaar. Lease – vast bedrag per jaar, beslissen om te houden ? Ja / nee Hypothecaire lening – Lening voor de aankom van een huis, het huis dient als onderpand. ( N.V.T. )

7 Beste leenvorm voor mij?
Koop op afbetaling! Mooi overzicht, je weet hoe veel je moet betalen per termijn, en je hebt duidelijk antwoord, wanneer het klaar is en hoeveel het begin is.

8 Conclusie. Ik ga voor het bedrijf: Schilders- en Stucadoorsbedrijf Topa Met schilder, met behang, korte termijn zijn ze klaar met een mooi bedrag. Leenvorm: koop op afbetaling.

9 Einde. Dit was mijn presentatie over mijn nieuwe aanschaf van ons plafond. Vragen? 


Download ppt "Danny Schalkwijk R3Ki ( Economie presentatie )"

Verwante presentaties


Ads door Google