Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdGert Lenaerts Laatst gewijzigd meer dan 10 jaar geleden
1
Een frisse kijk op eten Daisy Hoedemaker
2
Ayurveda uit de Indiase geneeskunde De traditionele Chinese voedingsleer De antroposophische visie Psycho Neuro Immunologie (PNI) De orthomoleculaire visie.
3
Evenwichtige voeding ADH Invloeden op voedingsmiddelen
4
De verarming van de huidige landbouw- en veeteeltgronden Eenzijdige en verontreinigde veevoeding De vervuiling in voeding en milieu Onnatuurlijke bereiding van de voeding Onrijp geplukt fruit en groenten Gemanipuleerde voeding en gentechgewassen
5
Biologische (dynamische) voeding. Geen of weinig gebruik van vlees en dierlijk vet. Geen gebruik van industrieel bereide en geraffineerde voeding Weinig koffie en alcohol.
6
Zure melkproducten met rechtsdraaiende melkzuren
7
Ruim gebruik van vers fruit (biologisch) en verse groenten Geen gebruik van suiker en suikerhoudende voedingsmiddelen. Geen gebruik van zoetstoffen. Ruim gebruik van ongeraffineerde koudgeperste oliesoorten Ruim gebruik van vette vissoorten. Een juiste kooktechniek Ruim gebruik van verse ongebrande noten en zaden.
8
Gebruik van roomboter i.p.v. margarine/halvarine Kruidenthee, medicinale thee. Beperken van koe-kaas en de hoeveelheid zuivel Ruim gebruik van bladgroenten
9
Zijn er nog vragen?
10
http://www.youtube.com/watch?v=wZFWlMZeQOk& feature=related
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.